Krokig väg till Blåkulla...

...blev det för oss Långfredagsfirande Eriksbergsbor och annat löst folk.
Som planerat blev det en tur till trädgårdshandeln för lite vårblomsfrossa tillsammans med motsrävig målvakt. Hur fort kan man köra blomfylld kundvagn utan att välta i kurvorna eller skada framförvarande...typ lika fort som ett par skridskor på van åkare går, tur vi fick god mat hos mor och bror. 
Framåt kvällning gled tre kvastar fint de få metrarna till kvarterligt vattenhål när "Bräckehäxorna" trotsade stormande vindar, för senare avfärd mot Blåkulla. Vi skulle bara kika in men.....

....det var Kareokefredag:)


....vi häxor sjöng, visst var det världklass husband!?


Det blev ingen Blåkulla, vi hamnade i diket och åkte fast för kvastfylla hela högen....nästa år blir det Limousinekvasten med privatchaufför.
Påskafton blev en solig tillställning även vädermässigt. Vi körde Ettan till Coop Bäckebol där han jobbar extra och inhandlade samtidigt lite inför kvällens påskbord, vilket skulle avnjutas i sällskap av 12st familjen Lödder. Husbands föräldrar var egentliga värdar för lördagens begivenhet och kom i god tid för förberedelse, så jag kunde lugnt påbörja mitt vårbruk i jättelika trädgården. 1 kruka, sen var jag less...att jag aaaldrig lär mig. 5 krukor senare var turligt nog plantorna slut och jag kunde pusta ut med en röd Lindemann, och nöjt beskåda mitt hårda arbete, samt glädjas åt att jag inte behöver göra om det på åtminstone 2 månader.
Jätte god mat och jättetrevlig sällskap satte ringen över påskens å, plockmat blir godare tillsammans.......med en snaps.
Ytterligare 2 dagars ledighet har spenderats på Ikea, besök i Örby hos far som är rar och Irene, husband 5 mil på cykel och pokerturnering på Casinot...vilken inte skyndade på pensionsstarten. Den får helt enkelt bli tillsammans med Tvåan i New York, så det är bara att ställa väckarklockan och hoppa i pyjamasen, jobb i morrn-bitti igen.

Förresten, är det prispengar om man vinner Vätternrundan?

Pinarellon nyputsad och smord inför dagens runda...vad händer med Fru Trampa? Hon är inte lika mycket värd helt enkelt;)....tro mig.



Ha en skön vecka vänner...den är ju inte så lång.

//Målvaktsmamman


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0