Börjar på Ett och slutar på Ett

Bloggfingrarna kliar, jag har inte haft någon dator, inte någon dator som ger blogglust. Det är konstigt det där, men det är inte inspiration att blogga på pokerdatorn. Där spelas poker och kollas lägenhetsannonser...alles! Någon därute som kan hjälpa till med en hyres-4a på gångavstånd till Götabergsskolan så var inte blyga...dit vill vi:)
Helgen var härlig, tog allt socialiserande, Beforeafterwork-Afterwork-Småtimsbubbel på fredag. Sen sov jag resten av helgen om jag inte klättrade i Landalabergen, solen sken och vinden slet...as usually.

Fredagen började med Afterwork på Avenyn Ett för del av Univar, jättetrevligt och mycket gott att äta och dricka, rekomenderas varmt. Ls hand och Cs spiror..viktigast att se var tydligen maten;)


Mumsande för livet, vin är livets dryck..sa nån vis...nån gång...därefter taxi till Star Bowling för uppslutning med Hockeymammor. Annan Målvaktsmamma och annan Hockeymamma hade ordnat så bra...förutom min nedflyttning till div. 4a!? Vaddå inte 110% på träningarna....shit alltså!

S-B hade gjort sig till för Frölundas Fina Fröknar...
 

Sur för nedflyttning och sen ankomst fick jag trots allt känna segersötma, jag deltog ju trots allt. Annan Målvaktsmamma.....allt är förlåtet.


Efter tuff match, som inte Div.1s lagledare vann trots utnämnd expertis, medaljutdelning och segerfotografering, skrinnade vi vidare mot kvällens tuffaste match....obokad matplats för 17on. Vi tacklades på pubar och restauranger för att tillsluuut infinna oss på......

...Anenyn Ett! Same same but diffrent....bubbel istället för vin.


Frölundas Fina Fröknar...vem sa att hockey inte kan vara roligt?


Trevlig eftermiddag/kväll i trevligt sällskap....repris ladies.


Ha en underbar vecka, det har jag...och så är Tvåans skridskor för små...igen!

//Målvaktsmamman


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0