God helg, god mat, goda vänner....och vinst över DIF såklart!

Skellefteå-Frölunda 2-4 Frölunda säkrade slutspel

Publicerad: 11 mars 2010, 22:25

När det som bäst behövdes tog Frölunda tag i taktpinnen och alla spelare bidrog tillsammans till att Frölunda kunde säkra en slutspelsplats med en match kvar av Elitserien. Och laget går till slutspel med en nykomponerad kedja som jagar och stressar sina motståndare till många misstag.




Värsta bästa vårdagen är här, dessutom en lördag, det finns en Gud ovanför snömolnen i alla fall. Hoppas han också ska till Scandinavium ikväll och hoppas han också vill se Frölunda göra Målvaktsmamman glad.
Slutspelsmatchen är redan säkrad (såna som jag och Wikegård behövs för moralen;) förvisso, men en vinst mot Djurgården är ändå av ytterst stor vikt, av olika orsaker.

Träffade kära vänner på Faro i går, härligt när vi börjar krypa ur våra hålor och bländas av solen. Den hade visserligen redan hunnit gå ner, men vi hade sett den tidigare under dagen och det är det som räknas. Faro lovade oss Karaoke nästa fredag och Målvaktsmamman jublade....det kommer inte åhörarna att göra...eller tja, möjligtvis av andra orsaker. Ett gott skratt förlänger livet...ni kommer bli typ 100!

Ettan är på väg till stan för vårfotografering trots förkylning (jag tror det är träningsvärk). Han har nämligen börjat träna...och genast blev han dödssjuk!?, ni vet hur män är sjuka;) För fyra år sen gick Ettan av isen och sen dess har ingen sett honom, förrens han i söndags halkade över till Friskis och Svettis granngårds för instruktion på gymet, eget pass på onsdagen....sen blev han sjuk. Nya tag i morgon så ska du se att den stackars kroppen hjular av lycka:) Kärlek och jävlaranamma ADDE!

Tvåan hade, som jag hoppades, öppnat båsdörren så himla snyggt så han får stå mot Kings i morgon. Det kommer bli en tuff match men ingenting är omöjligt. Nollar du kommer du bli uttagen till JVM nästa år som yngste målvakt genom tiderna och få sponsorkontrakt med Coca Cola;)...jag blir miljonär på insparade läskpengar. Inte minst lugnar du vår ytterst engagerade hockeymamma K, som även lystrar till namnet Påpååå!!! I Österrike, med annan stavning, betyder det rumpa. Ni förstår undrande blickar på läktaren i deras tidigare hemland när K hejade fram sin forward, dessutom MYCKET engagerat.....hysteriskt kanske man kan kalla det, ARSLE....AARSLEEE!!!







Torslanda och Ricks bästa kompis Vicke inväntar nattgäst, Winnerbäck uppträder i nya V70:n som efter kylskåpsbuckla åter är i fin form. Here we go!
Klockan 16 ska jag och husband sluta upp till stort sällskap på Olearys för lite fotboll, god mat och taktiksnack inför kvällens hockeyvinst...i STRÅLANDE VÅRSOL!

Det blir inte bättre än så här!
Livet är gott.


//Målvaktsmamman


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0