Danska-kurs....i hockey!

Danmarks Mads Christensen stopper USA's Matt Gilroy.


Det danske ishockey-landshold leverede endnu en pragtpræstation og slog USA efter overtid.Danmark er videre til mellemrunden ved VM i ishockey efter endnu en overraskende sejr i Tyskland. I dag blev OL-sølvvinderne USA slået med 2-1, men denne gang skulle danskerne bruge lidt ekstra tid til at hive sejren i land."Vi arbejdede stenhårdt hele kampen, og så bliver vi belønnet med scoringen til sidst. Det er en ubeskrivelig følelse," siger matchvinderen til TV 2 SPORT.

Såå, då har vi övat på danska språket, nu kan Bengt-Åke och killarna öva på vilja och jävlaranamma. Trots seger i går över västergranne saknas...jag vet inte....man ger inte allt förrens chansen är på väg att gå...i eget mål. Och där vill vi inte ha någonting, jag och Tvåan, bara lite motstånd från egen målis  och det har vi....jättelikt motstånd av jättelik Gustavsson. Hockey kan vi ju, Sverige alltså, så visa nu lite Svensk Sisu så vi inte blir röde som pölser. Kan våra andra västergrannar så här mycket kan vi gräva germansk guld.

......vill man ha annan publik än Målvaktsmamman med familj till VM i sommarskrud (med undantag för i år då) så gör man heeelt rätt i att förlägga matcherna på betalkanaler man knappt kan stava till, idioti i världsklass.
Så alla, slå på kanal....mmmhm....Viasat Sport HD, Lettland-Kanada 20.00.


Fridens hockeylovers!

//Målvaktsmamman


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0