Hockeyhelg med klös

Söndag kväll igen och vi löser mord tillsammans med Irene Huss...i Göteborg. Tvåan gick på is i går eftermiddag och gick av klockan åtta ikväll....dom har varit hjälpspelare vid tränarutbildning. Idag 12 spelare till 17 tränare, snacka om PT! Vi hann dock med mycket sömn och restaurangbesök däremellan. Det är också tur att vi har finaste ishallen och än finare café vi Frölundaiter....NOT! Det finns inga läktare så man får stå vid sargen och försöka se genom det plexiglas som är svart som natten av puckgummi. Man blir riktigt stolt när man bjuder in andra lag till match. Visst...vi har ju cafét med fönster ner mot isen. Funkar jättebra om fläktsystemet vore i sin ordning. Vi sitter som livs levande vindrutetorkare med varsin fönsterskrapa i högsta hugg...då kan man i alla fall utläsa om det överhuvudtaget befinner sig någon på isen. Felet är anmält till tekniker...men han har inte fått något felmeddelande i sitt system, så något fel värt att åka och titta på finns inte!? Tur att vi har brandtrappan som rymmer åtminstone 15 personer....för brinna i en ishall kommer det ändå inte att göra...väl?

I fredags var vi på krabbklofrossa hos goda vänner.


Frossa fick jag av tanken på hur stor krabban var som ägde de klor vi smörjde kråset med...pjhu! 


Tusen tack till Marina (här med husband) och Peter för en kväll som blev nästan morgon. Alltid lika trevligt!...och det gick alldeles utmärkt att yoga trots sena timmen.


En härlig helg som avslutades med 3 timmars letande efter laddare till Ettans kamera. Jag ger aldrig upp och jag fann den! Ettan ska se glad ut HELA veckan så fort han ser mig. Ska bli nice;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0