Trivsam satsning

U16 har flyttat in
Campus är komplett


Publicerad:
12 augusti 2011, 17:30


Frölundas A-lag och båda juniorlag har fått sällskap. Från och med i våras har Frölunda U16 flyttat sitt elitlag till Frölunda Campus och nu finns alla lag som tävlar om SM på ett och samma ställe. Och det är onekligen speciellt för de unga killarna att få träna tillsammans med sina äldre förebilder. Patric Rydén, ungdomsansvarig och deras tränare, är om möjligt ännu mera nöjd.


- Vi har fantastiska förutsättningar för att utveckla alla våra hockeytalanger i denna miljön. Killarna får också möjlighet att gå i samma korridorer och leva nära våra junior- och A-lag, en miljö som fostrar och inspirerar våra unga killar att träna hårt för att kunna ta nästa steg, säger Patric Rydén.

Och spelarna har verkligen tagit till sig de möjligheterna som Frölundaborg erbjuder. De tränar stenhårt och lyssnar uppmärksamt när deras fystränare, Kristian Skarphagen, visar dem tillrätta under fyspasset. Patric Rydén är mycket nöjd med hur Kristian har lagt upp fysträningen.- Han är väldigt noga med att tekniken är korrekt när spelarna ska träna styrketräning, minsta felaktighet rättas till omgående. Han går omkring bland de hårt tränande ungdomarna och visar dem tillrätta och kommer med tips. Kristian betonar noggrannhet i utförandet av övningar och just noggrannhet är ett ledord i all vår träning och dagliga vanor, säger Patric Rydén.


Laget har precis tagit isen i Frölundaborg i besittning efter att ha varit ute på Öckerö och haft en intensiv träningsvecka. Nu väntar dubbla pass och förberedelser inför den kommande säsongen och Patric Rydén har stora förhoppningar, med betoning på stora. Han får ett stort leende på läpparna när killarnas storlek kommer på tal: Vi har ett väldigt stort lag och det är absolut ingen nackdel. Men framför allt så är de inte bara stora, de är enormt vältränade och använder gärna sin fysik i spelet. Veckan på Öckerö har visat att det finns all amledning att ha stora förhoppningar på dem, trots att de bara är 15 år. Men jag ser verkligen fram emot den kommande säsongen, avslutar Patric Rydén


Utdrag från Frölundas hemsidaFantastiskt att Frölunda satsar fint och stort på hårt kämpande killar. Frölunda.....dom kämpar för sitt hockeyliv, deras föräldrar!! kämpar för deras hockeyliv och vi gör det med glädje.....fast vi inte alltid är så glada....och kanske inte alltid så rika (yes, dom är storaväxermycketbehövernyuttrustningmycket)....typ hockeyfattiga. Tvåan hänger här periodvis som om han inte kommer att göra annat...my gooooood!..jag måste ha en plan.

Fridens!

22 grader varmt....

.....så då undrar ni säkert varför jag sitter här i strumpebyxor, för man undrar ju inte varför jag trängs med en cykel på balkongen....cykel-hockeytrunk, hockeytrunk-benskydd, benskydd-annan cykel...


Jag har gjort mig fin för målkalas i Borgen - Frölunda Indians vs Salzburg som vann över Färjestad med 4-0


...och jag har gjort mig fin för att säga hej och tack till Tommi Kallio som fick sparken från Frölunda efter förra säsongen. Jag bara undrar, " vad tillför Pebben i jämförelse till Kallio?" ...????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!


Österrikare med halva laget Kanadensare känns som ett annat hemmalag för Tyrolermamman. Snyggaste Redbullhjälmarna satt på Salzburgspelarna vilket tyvärr inte framgår på dessa mindre bra bilder.
Line up och här försöker jag med ytterligare en mindre bra bild påvisa snyggaste målvaktsskydden ever som sitter på Frölundas danske nyförvärv, Frederik Andersen.


Så här satt jag, varm och fin i mina strumpebyxor, och såg Frölunda segra med 3-2, blev rörd över att Kallio blev rörd och undrade varför nästan hela arenan var tom 10 minuter innan nedsläpp...........Dahlén-effekten?....tror jag.Nybörjare

Fredrik Pettersson


-Det här är en grymt bra dag. Tillbaka i Frölunda, det känns helt underbart.

-Nystarten och den nysatsning som klubben gör känns väldigt bra. Jag kommer tillbaka hem för att slita och jobba hårt för Frölunda. Med den trupp vi har idag så finns det en väldigt stor potential, med grymt bra killar i laget som kommer kriga för varandra. Det är det vi behöver för att bli den lagmaskin som Frölunda framgångsrikt varit tidigare.

-Min känsla är att detta är början på något riktigt stort.

-Jag har fått med mig otroligt mycket nya erfarenheter, och jag har utvecklats och blivit en bredare hockeyspelare än tidigare och tillbaka i Frölunda jag är hungrigare än någonsin.

-Jag spelade med nummer 10 senast, det kommer jag att göra även nu. Det känns som jag hör hemma med nummer 10 i Göteborg.

Utdrag från Frölunda Indians hemsida

Rickard Årzén


-Det här är en grymt bra dag. Tillbaka i Frölunda, det känns helt underbart.

-Nystarten och den nysatsning som klubben gör känns väldigt bra. Jag kommer tillbaka hem för att slita och jobba hårt för Frölunda. Med den trupp vi har idag så finns det en väldigt stor potential, med grymt bra killar i laget som kommer kriga för varandra. Det är det vi behöver för att bli den lagmaskin som Frölunda framgångsrikt varit tidigare.

-Min känsla är att detta är början på något riktigt stort.

-Jag har fått med mig otroligt mycket nya erfarenheter, och jag har utvecklats och blivit en bredare hockeyspelare än tidigare och tillbaka i Frölunda jag är hungrigare än någonsin.

-Jag spelade med nummer 25 senast, det kommer jag att göra även nu. Det känns som jag hör hemma med nummer 25 i Göteborg.

Utdrag från Frölunda Indians hemsida och Målvaktsmammans hem vid sidan


Tvåan är förvisso bara tillbaka efter sommarlov men han tycker det känns helt underbart och min känsla är att detta är början på nåt stort.....but I´m just the mother.


Samarbete

Här sitter jag och njuter av fina blommor i fina fönster utan fina fönsterbrädor men med ett fint glas vin.


Varför finns det inga fönsterbrädor!?...det är ju inte så att vi byggt bo på italienska landsbygden. Tur att jag har Händige Husband på ett benskydds avstånd, nya mätlängden i denna pittoreska herrgård, synd bara att han har så mycket annat för sig vid all typ av homestyling. Mindre synd är att jag tar det som ett "hanhinnerintesådååkerjagochköperdetjagsjälvvillha" sen tjatar jag upp det....volilá!, det blev preciiis som VI vill ha det.

Hall, kök och vardagsrum

Boråstapeter - Moment 8916


Fondvägg i mammans och pappans sovrum

Anne French - FR109-06


Fondvägg i Ettan och Tvåans sovrum

Little Greene - LG102-02Fria händer för resten ger jag världens bästa målare/tapetsör Christer Inkerö, we owe you a miljon!....vilket är ungefär vad tapeterna kommer kosta.


Fridens Liljor och papegojor!

Klädsamt maffiamöte


En mulen morgon på Skånegatan...uppstått har Jesus! Vi är mycket glada över att äntligen kunna ha kläder på oss, lördagens partypinglor. Det är mycket som inte behöver exponeras högt och lågt....mest lågt numer.


Maffian ska raka det som rakas ska (vid 40 är det inte så himlans mycket), hoppa i trosorna (de är desto mer), rulla upp resterna i finaste BHn, måla fransen och välja klackeskor....I love It!

Vad tror ni om dessa?....senast använda på Mats Sundins bröllop! Millan...de ska klappra hela natten...som då.


Sista 40 i Maffian som ska firas ikväll, här Fröken Röd, Camilla....sen åker vi till Barcelona.Fridens Liljor och förfest på Palace, för alla utom födelsedagsbarnet!


Det blev så ensamt

...efter att jag visat ut världens största hockeytrunk från balkongen...men mycket friskare till ölen


Så jag flyttade in efter för att hänga med delar som tillhör familjen....Henke i nya benskydd. Tur vi flyttat till en herrgård!Fridens fredag!

Stor lek

Så ska man då kunna ladda ner bilder också, som till exempel på Målvaktsmammans mindre väldoftande sällskap i sommarsol....världens största hockeytrunk. Får jag detta att fungera uppgraderar jag med en Wunderbaum utan gnäll.

Om...

Testbloggar på mobilen....får jag det att fungera ska jag inte vara bitter över Bauers dyra Kombinat som ger Tvåan genomslag.... och jag som betalt deras kryssning!
RSS 2.0