Tvåan hade blivit petad!

 
Utdrag från Aftonbladet 2012-10-15
 
I kväll var det åter dags för Julius Hudacek att bjuda på en tavla. HV:s tuffing Tommy Kristiansen slängde iväg en lös puck på kassen, som Hudacek släppte förbi sig, vilket betydde 2–1 till HV71.
 

”Kom igen nu Hudacek... Måste sluta släppa sådana skitmål”, skriver Frölundasupportern och förre trestegsstjärnan Christian Olsson på Twitter.

 

"Han har spelat stabilt och bra, men sedan har det kommit någon tavla. Laget känner av det, det blir en osäkerhet", säger experten Petter Rönnqvist i C More.

 

Till Hudaceks försvar svarade han för en fantastisk plockning när Jason Krog kom fri i tredje perioden, men det hjälpte inte för Frölunda den här kvällen. HV71 vann med 3–2 efter att Gustaf Wesslau gjort en stormatch.

 

"Vi hade några i virket, men tyvärr ville pucken inte rulla in", säger Frölundas tränare Kent Johansson till C More.

 

Jag och den jättedyra handväskan fanns på plats. NKs nyckelkund har stått för inköp av väskan och jag undrar vem som stått för inköp av målvakten? Var tanken att spara lite pengar och låta backlinjen täcka upp så är man ute på hal is.......för det var även backarna....ute på en jätte jätte hal is.

 
Veckans Kanon(er)
 

91:an - Matt Duchene och 25:an - Viktor Stålberg.......det är därför man fullkomligt älskar hockey!

 

Ovan nämnda spelade skjortan av HV och 7:11 in i FÖRSTA PERIODEN tog Ulf Dahlén time out ....det är därför man fullkomligt älskar Uffe....och från här var HV på banan igen.

 
Veckans Kalkon
 
7.12 in i den första perioden var vi inte på banan längre och när det återstod 4 SEKUNDER AV HELA FÖRBANNADE MATCHEN tar Kenta time out......4 SEKUNDER!!?
 
Jag bröt ihop...men kommer igen.
 
 
Fridens!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0