Premiär

 
 ....men utan några större horder av kändisar min första caféafton i Hisingströjan. En tidigare ledare från Lerums Hockey inklusive förälder känd ända från Frölundatider, husband och Världens bästa Målvakt som öppnade båsdörren på ett fullkomligt briljant sätt.
 

Hisingens premiärmatch i Div. 1, efter en strålande föregående säsong i Div. 2, slutade 6-6 med förlust i förlängning...men 1 poäng till protokollet, en strålande insats med tanke på fåtalet utespelare. Så alla hockeyälskare där ute och här inne!....spelare och särskilt Backar mottages tacksamt. Superfin ishall med egna omklädningsrum, centralt och en förening med stort hjärta finns för er som är lite sugna på skridsskoåkning och trevlig sällskap....jag är en jävel på att koka kaffe och ganska trevlig om jag ansträner mig lite. 
 
Laters hockeylovers!
 
 
 

Återvinning

 
Jag tänkte lägga ner, men va sjutton....så många som fortfarande orkar hänga kvar här så jag blir alldeles till mig. Vi kör på nystart omstart tjuvstart och håll i er nu för vi kör en sorts snabbspolning på förlorade bloggveckor så tanten kommer i fas igen.
 
Vi var ju i Zell am See och fick finbesök av kidzen...
 
Zellersee lockade (omgivningen, inte antal grader i denna smältvattensjö)
 
kabinbanan upp
 
och härliga bad i dammarna man byggt längs Schmittens bergsidor, magiskt!


Dyrcykeln var på tur med husband berg upp och berg ner.....bra där och valuta för pengarna mucho!

Badade hemmavid

och tog en tur till Sälen och ett Högfjällshotell i förfall. Här i alla fall starten...

på CykelVasan husband roade sig med. Jag tog sovmorgon och agerade följebil, trevligt!....ända tills jag insåg att jag stått fel vid målgång och tvärmissat spurten -nominerad till Årets Fru 2014....typ inte!
 
Har fixat träningskort inför hösten
 
för att orka med säsongen som Målvakt.......smamma
 
Vi var på ubertrevlig kräftskiva med några goda flaskor PETIT CHABLIS (rekommenderas varmt)
 
och lika goda vänner.

Drog (tyvärr inte till Liverpool) till Helsingör med

Paula och Janne. Paulas facebookstatus: "Surprising moments always fun:)...did the old lady really give us the bird ?" -översättning; gav oss fula fingret. Och det gjorde hon!! den överförfriskade tanten och vi typ dog häpnadsdöden.
 
Helsingborg på samma resa visade sig från sin bästa sida och vi tokdansade till House ända till solen gick upp. Ett härligt firande av 20årig bröllopsdag för mig och min kille!
 
Maffiamöte med 5-kamp på Liseberg, en numer årlig tillställning för leklystna och ölälskare. Milla har jag känt ända sen vi gick på lekis (förskola fanns inte under Kritatiden)


...och resten i evinnerligheten.

Joel Lundqvist skulle kunna bli en jättebra fågelhund....
 
och Tvåan en jättebra DJ!
 


So foaks, Lets get this Party started!! med lite sköna beats från en mixerbordsägare som är tvungen att tokälska sin mamma för resten av livet, jag typ älskar tokmutor.
 
 
 
 

Ren(a) tankar

 
Alltså, det kom en leverans med Renkött från Kainulasjärvi, och näej det är inte min Mor vi pratar om här och visserligen är det väldigt r e n t hemma hos henne (typ oprationssalen på hjärtkirurgen vidvilketsjukhussomhelst) however.....hon var bara renbudbäraren so to say.
 
Ett halleluljamoment så starkt att IdolKirsti skulle gått ner i spagat och jag ett tag  funderade på hur mycket jag skulle behöva betala för ett sommarhus "up there".
 
Nåväl, om inte ett sommarhus i Pajala Kommun så fick jag ju i alla fall en spark i min platta bak att värka fram ett Blogginlägg för första gången på evigheters evighet.
 
Så!! 1000tack till Lappen och Lapplisan som försett mig med nyttigheter och något att skriva om.
 
 
 
I´M BACK!...and i´m hungry 
 
 
 
RSS 2.0