Fröjdefulla jul!


Ett företags e-mail info.


 *1 Oktober*

TILL ALLA ANSTÄLLDA

Det är med stor glädje jag informerar er att företagets årliga Julfest ska firas med utegrillning vid Kåsjön den 2 December. (nu när vädret tillåter !)
Vi arrangerar med bord och stolar, utebar, salladsbuffé och en tvåmansorkester kommer att spela mysiga Julsånger under kvällen.
Dags att koppla av och njuta av kvällen! Ni kan se fram emot att möta VD som kommer att vara lekledare och även ansvara för att Julgranen kläs.
Ni får gärna ta med egen snaps - företaget står för fritt vin, öl och alkoholfritt!

Jag önskar er och era familjer en härlig Julfest!

Tina Johansson
Ansvarig för personalfrågor

 
*1 November*

TILL ALLA ANSTÄLLDA

Det var inte alls meningen att gårdagens meddelande skulle isolera våra icke-svenska kollegor. Med tanke på att vårt Julfirande grundar sig på ogudaktig asatro, så har vi beslutat oss för att kalla vårt möte "höstavslutning". Som en följd av detta kommer det varken att finnas en Julgran eller sjungas några snapsvisor.
Jag önskar er och era familjer en trevlig tid.


Tina Johansson
Ansvarig för personalfrågor

 
*8 November*

TILL ALLA ANSTÄLLDA

Efter påstötningar från en medlem i Anonyma Alkoholister kommer vi att ha ett "torrt" bord. Det kommer därför endast att serveras alkoholfritt vin och lättöl till buffen.
Med tanke på de löneförhandlingar som just genomförts har facket lagt in en intervention om medtagande av egen snaps.
De anser det vara ett hån mot de lägst avlönade medarbetarna att känna sig tvingade till att ta med egen snaps. Därför kommer det att vara förbjudet att ta med sig egen starksprit.


Tina Johansson
Ansvarig för personalforskning

 
*11 November*

TILL ALLA ANSTÄLLDA

För att tillfredsställa alla avdelningens medlemmar i "Weight Watchers"kommer vi att ställa ett bord ett stycke från grillen.
Dessutom kommer en mobil toalett att ställas ut för de två som väntar barn.
Jag har beslutat att bögar får sitta bredvid varandra. Lesbiska kvinnor behöver dock inte sitta bredvid bögarna, utan får ett bord för sig själva.
Självklart får bögarna ett blomsterarrangemang på sitt bord!
Är ni nöjda nu?


Tina Johansson
Ansvarig för dårhuset

 
*14 November*

TILL ALLA ANSTÄLLDA

Efter samtal med några medarbetare så kommer vi att skydda icke-rökare för rökare och placera rökar- respektive ickerökarbord i varsin ände av sjön.
Alternativt placeras rökarna i ett alldeles eget, tättslutande, tält. Som ett annat alternativ finns möjligheten att sätta alla icke-rökare i livräddningsbåten ute på sjön!


Tina Johansson
Ansvarig för förtryck av personal

 
*15 November*

TILL ALLA ANSTÄLLDA

Vegetarianer! Jag har bara väntat på er! Jag struntar fullkomligt i om det passar er eller inte: Vi kommer att grilla!!!
Om ni vill får ni gärna flyga upp till månen för att den 2 December kunna sitta så långt bort som möjligt från "dödsgrillen", som ni kallar det.
Njut av salladsbuffén och käka råa tomater! Förresten: Tomaterna har också känslor. De skriker när man skär i dem, jag har hört det.

Där fick ni!

Jag önskar er alla en urusel Julfest!

Slampan från tredje våningen


*17 November*

 TILL ALLA IDIOTER PÅ AVDELNINGEN

Frågan från miljövännerna om varför vi måste förbränna organiskt material och förstöra ozonskiktet när vi grillar var droppen.
Jag fullkomligt skiter i er Julfest Gör va fan ni vill. Sup er fulla och kola av!!!

 
Tok-Tina

 
*1 December*

TILL ALLA ANSTÄLLDA

Jag är säker på att jag talar för oss alla när jag önskar och hoppas att Tina Johansson är på bättringsvägen.
Det skulle uppskattas mycket om ni hjälper till och skickar många "krya på dig"-kort till avd. 32, Psykologiska rehabiliteringen här i stan.

Ledningen har under tiden bestämt att det inte kommer att bli någon fest den 2 December. Ni får ledigt denna eftermiddag på företagets bekostnad.


Fredrik Lindfors
Tillförordnad ansvarig för personalfrågor

 

 

Äntligen.....

börjar vi komma i fas efter en ytterst hektisk december....eller jag skulle hellre vilja påstå -hysterisk december.
Mycket jobb, mycket skola (man kan säga att jag kör repris på högstadiet och nej, det är inte kul alls som vissa försöker få oss att tro, det här med repetition efter några år), mycket hockeytvätt och däremellan har jag klätt granen. Granen ja, vilken jag upptäckte några dagar senare när jag hunnit sansa mig, var fantastiskt fin....å bara tomten är vaken....


....tillsammans med Målvaktsmamman.
Hör ni....jag är på bloggbanan igen, Tvåan på isbanan forever, Ettan (the secret millionere) på krogbanan  och husband hänger på...Nu firar vi jul!


Fridens julstjärnor!


Adventsflickor

bjöd jag hem....det var dags för Bräckeflickorna att ta vid där vi slutat senast, hos Sue-Anne.
Kontenta: Vi träffas för sällan vilket gör att inflödet i resekassan är något "slow moving".
Vi dricker rödvin till klockan 4a på mornarna.
Kontenta: Vi blir något "slow moving" dagen efter....åtminstone Målvaktsmamman.

Vi ses helt enkelt för sällan, vi har mycket att ta igen och hos Cilla blir det åka av....om snön ligger.Adventfint på vår gata i stan.....och det är ingen som har kräkts på mattan, det är ett hundben.


Förutom adventsfint är det tapetfint och bara sovrumen kvar nu.....I am very happy!
Fridens liljor!


Jag har alltid varit

stolt hockeyförälder, numer stolt Målvaktsmamma.............i vilken sport som helst.Uttalande från Frölunda HC:
U12 Frlölunda HC - Hovås HC

En mycket allvarlig och olycklig incident inträffande bland publiken, i samband med U12 matchen mellan Frölunda HC och Hovås HC, i Wallenstamhallen lördagen den 3 december.

Frölunda HC tar tydligt och kraftfullt ställning mot detta agerande och tar lika tydligt avstånd från det inträffande. Det är fullständigt oacceptabelt.
Det inträffade är helt oacceptabelt, strider mot alla grundpelare i svensk idrott och är en skam för hela den svenska idrottsrörelsen.
Att föräldrar till hockeyspelande ungdomar uppenbarligen överskridit alla gränser, ser Frölunda HC oerhört allvarligt på. Föräldrarnas uppgift är och förblir att stödja idrottande barn och ungdomar.
Oavsett vem eller vilka som bär skuld till detta agerande, är det en förlust för svensk idrott.

Frölunda HC kommer nu att agera för att försöka reda ut vad som hänt och därefter framför allt, med alla medel tillgängliga, säkerställa att liknande incidenter kan undvikas i framtiden. Det inträffande är inget som hör hemma i den svenska idrottsrörelsen.
Polismyndigheten kommer parallellt att utreda vad som inträffat. Frölunda HC överlåter till Polisen att utreda vem eller vilka som bär skuld till det inträffade. FHC kommer ge Polisen fullt stöd i utredningsarbetet.

Återigen och avslutningsvis, Frölunda HC tar kraftigt avstånd från det inträffade och beklagar att två lags hockeyspelare nu fått en mycket olycklig erfarenhet i sina unga hockeyliv.

För Frölunda HC
PETER GYLLANDER
Informationschef

Utdrag från Frölundas hemsida 2001-12-06


Fast jag älskar ju hockey......och fred på jorden.....och snälla föräldrar.

December igen
Käre Gud,

Min bön för 2012 är att få ett fett bank-konto och en tunn kropp!

Var så snäll och inte blanda ihop dessa som du gjorde förra året...

AmenRSS 2.0