War Is over....

 
..och jag hoppas verkligen att ni sitter klistrade framför Skellefteå - Frölunda, vi leder nämligen...
 

....jag och Joel, bra så! 
 
 

Då så...

 
är juleljusen utbytta mot....mjaa, andra ljus -vi vänder blad och blickar framåt, ungefär till NewYork julen 2014..
 
 
om vi inte hamnar i någon annan klubb vill säga......Rangers 2:e målvakt storspelar ju nu.

Well, Tvåan fick dra på sig en matchtröja för ett eget lag efter 7 sorger och 8 bedrövelser och när det dessutom blev nummer 25 -mitt hans nummer genom hela karriären, grät jag en skvätt, tackade nej till alla NHL-anbud och funderar starkt på att sponsra en VIP-loge i Tuvehallen För mina hockeymammor, bloggläsare och en flaska Moet HEJA HISINGEN!


 
.......för övrigt hoppar jag i trosorna och drar till Incontro - det är ju Juldagen foaks -hoppas vi ses!
 
 

GOD JUL!

 
 
 
 
 
 
 
........och sista j-la Julen i Göteborg. Nääejmen, annars är det fint.
 
 
 
 

Frölundas julfest


...går av stapeln idag trots förlust mot Skellefteå. Tur att vi checkat in på Post jag och husband så Målvaktsmamman riktigt kan njuta av Gravöl...
 
Eller varför inte en gammal favorit i repris -Hotshot! 

Nääe men, jag tänkte prata ut lite med Rönnberg och stämma av fortsatta säsongen, skämma ut Tvåan i vanlig ordning och klaga på att TVn sitter j-ligt illa till....ni missar väl inte Pops i Vintrrstudion till söndagens hotellfrukost, vha?
 
Livet är gott! 
 
 

Allt eller inget

 
....och eftersom det verkligen varit INGET på den här bloggen ett tag så "kör vi på en upphämtningskavalkad", sa Målvaktsmamman....

och gnagde vidare på ett Renben eller två. Tusen tack till Hovleverantörerna i vanlig ordning!

Jag bytte ut adventsljusen EFTER att ljus nummer 1 brunnit, vilket fick byta plats med nummer 4 ....alltså, tror ni Tomten eller Jesus kan ge bakläxa på sånthäringa? I så fall hoppas jag på brödbak eftersom min Mor dragit sig ner från kallare breddgrader...typ -33,5 och något ska man sysselsätta henne med!

...och sen har jag varit några vändor till Världens Bästa NärIca (no shit Sherlock!) -Stensturegatan....tja, och ni ser ju varför! Vi pratar en lite kvartersaffär alltså...och med tanke på hur vitt isär mina och husbands granköpartankar brukar gå är det ingen omöjlighet att ni hittar mig i den här bingen. Kan vara väl värt 100:- dyrare för Julefriden.

Ett gäng pubhäng på The Rose & Crown -klart underskattat. Bra priser och ubertrevlig personal....vi kanske syns på Kareoken ikväll...vha?....kom och liva upp tanten!

Maffiamöte hos Camilla och planering inför 45årsdagarna om tre  jättemånga år.....alltså, typ som vi blev 40 i Barcelona. Jag och Marie var förevigade på väggen i det Sjöblomska hemmet  -alltid kan man roa någon och Libban låg med benet högt.....MÄRK VÄL-BENET. Inte roligare än att hon skadat sig  på Badmintonbanan och fick lämna walk over -till oss, idrotten och världen. Och vi? -vi kunde bestämma allt över hennes huvud -bra så!

Det blev vinter i 3 timmar innan våren kom och Henke Lundqvist var lika exalterad som jag -lite svårt att tyda honom, as you all know, men detta är då jättelycklig.
 
Förutom Tvåans glädje över en stöttande Målvaktsmamma så var jag och stöttade Hisingens A-lag en söndag. Nummer SEXtiSEX i SEXigaste mustachen...ähum?....Rob Love Is da Captain och våran Tvåans gamle;) tränare från Frölunda. Och som ni ser kommer dom ta Målvaktsmamman Hisingen Hockey hela vägen till NHL....bra så!
 
Småländska HA74 föll i Tuve

Söndagen 8/12 i Tuve

Hisingen - HA74 Sävsjö 4-3 (1-2, 0-1, 2-0, 1-0) skott 35-33
1-0 #66 Robert Johannsson pass #29 Ludvig Nåtman/#45 Tobias Börjesson
2-3 #44 Andreas Carlsson pass #9 Joakim Eriksson
3-3 #9 Joakim Eriksson pass #44 Andreas Carlsson/#66 Robert Johannesson
Förlängning
4-3 #8 Kim Väntinnen pass #66 Robert Johanesson

 
Så vad säger ni....vi börjar fira Jul va!? Jag startar upp med Julbord torsdag, fredag och lördag.....more Is more (gammalt hockeyordspråk)
 
 
 

Halva veckan

 
....och vad gör ni?
 

Man kan tro att jag sitter fängslad i Tuve Ishall.........fängslande iakttagelser ändå.  Tur jag har en Blogg att fylla med idolbilder och isviktigt vetande -god Mor reder sig. 

Jahaaa!?

 
näääeejmendåså....vi får väl köra på lite frågesport istället, typ hur många varv runt i rin(g)k kör en ismaskin...vha??
 

Jaa, eller så får jag helt enkelt försöka ta mig innanför sargen....fast det vore kanske synd på Tvåan som är ny i klubben?.....så jag väntar en vecka eller två -God am I a good Mum!
 
 
 

Adventsfrossa

 
råder på Skånegatan milt uttryckt!
 
 
 

Och med intentionen att "snabbt svänga förbi IKEA för BARAköp av värmeljus verkligen jättesnabbt" tänkte jag "BARAgåförbi mattavdelning på vägen" För som jag minns det måste man följa strömmen genom hela varuhusets 2 våningar ....eller hur var det nu Ann-Mari -IKEAWORLDSHOPPER?
 


Well, meningen är egentligen ett besök hos hårt jobbande Ettan på Coop Bäckebol, resten vet Husband inte om ....än...
 
Fin 1: advent "foaks"
 
 
RSS 2.0