Apropå

 
...föregående inlägg så har jag tagit min tillflykt till balkongen, och som om Jesus nån gång faktiskt gick på vatten har jag fått finfint sällskap efter några soliga dagar.
 
 
Någon har således förbarmande över en klaustrofobisk kvinna i sina bästa år med ett på tok för bra luktsinne.
Lägsta spelnivå -SHL, kortaste cykeltur -Alpe d´huez och jag kommer se tillbaka på denna tid som....charmig?
 
Nääemendåså.....nu ska jag snart till Scandinavium och sjunga hem kvarten för VF -känns väldigt (o)roligt. Så vi tänkte fira segern i förskott utifall att vi förlorar...hur smarta är vi inte?!
 
So long!....jag har bord att beställa och justnu-segeröl att välja.
 
 
 

Nämnde jag...

 
att jag tycker mig märka att våren kommit till Vår gata i Stan....liksom kryper in på skinnet!?
 

Det är ju JÄTTEbra att vi bor JÄTTEstort, hahhahahahhaaahahahahahahha -God am I funny!


men jag gör som Henke Lundqvist....vänder ryggen till.


Joråsåatte......kanske någon här som kan husera världens största hockeytrunk med tillbehör, typ klubbor benskydd och själva Målvakten?, i så fall, hör av er -hockeysommarlov på intågande!
 
 
 

Så!

 
...det blommar här

det blommar där...

...det blommar nästan ävryväär!


MålvaktsDJn hade vansinnigt plötsligt sprattlat ur sin håla....
 
-Det känns ju inte SÄRSKILT trevligt här ute!
 
-Då kan du väl åka med mig till Blomterlandet så ordnar vi det, jag behöver bärhjälp och det kan väl vara mysigt!?....föreslog Målvaktsmamman, glatt förvånad över det plötsliga mötet.
 
-Stryp mig hellre långsamt!
 
 
Så det gjorde jag.............och sen vårpimpade jag balkongen.
 
 
 

Ny vecka

 
-nya dietmöjligheter!
 

Och förutom magsjuka som outstanding metod för viktnedgång kommer theförkylningoftheyear på en fin andraplats. Smaklöst och urtrist. Alltså, tänk er ett liv utan smak? -jag hade hellre kvävt mig själv med en baguette! Å andra sidan skulle jag vara så smal så jag hade varit JÄTTElycklig och VÄÄLDIGT framgångsrik med OERHÖRT långt-tjockt-skimrande hår UBERVITA tänder ögonfransar SÅ LÅNGA att dom trasslar in sig i nackhåret...tillsammans med THENEVERENDING legs (jooo, benen kommer också bli jättelånga!) och en byst som Barbies......uuhhh?!
 
Lagom med mat och mer motion -skulle det kunna vara något? Well, vad vet jag med platt byst och korta ben förutom att jag längtar efter SMAKRIK mat.
 
 
 

Låt mig

 
presentera det soltörstande vårliket Henke Lundqvist...jag tror han längtar mest av alla.
 

Jag har så förbaskat mycket annat att tänka på så jag hoppas våren tar lång lång tid att njuta. Nåväl...jag har börja plugga Ekonomi på äldre dar så ni förstår att mitt dygns timmar är oerhört begränsade. Det vore fel att bortförklara min bloggfrånvaro helt på Debet, Kredit och Moms....jag är tillbaka, Världens bästa Målvakt trivs fortfarande hos Hisingen Hockey, som vann första kvalmatchen till div.1mot Hovås (Gud är God mot en dåligt bloggande Målvaktsmamma) och Frölunda vann 1a slutspelsmatchen ikväll mot Linköping (trots min manliga förkylning from Hell och nedbäddad framför Kanal 5 -överbittert!)
 
Jag är på bloggbanan igen och har hällt upp en jättelik kupa rödtjut för det, för Frölunda, för att låtsas må mindre dåligt...och låtsas se snyggare ut....yeeey! Bara jag inte får för mig att slå klackarna i något bartak nästgårds -måtte husband komma hem snart så jag sansar mig.
 
Love ya all som orkat hänga kvar här trots förfall -jag är på isbanan igen och taggad till tänderna, puck out!
 
 
 

Någon

 
som har biljetter till lördagens Avicii konsert så hör av er..
 
 
....jag vill gå IGEN!!
 
 
SÅ SJUKT BRA SÅ SJUKT BRA SÅ SJUKT BRA SÅ SJUKT BRAAAAAAAAA
 
 
RSS 2.0