Vi fick ett LAG tillslut

 
 
 
 
Hisingens A-lag Herrar
 
Välkommen till Hisingen hockey´s representationslag!
 
Rickard (stavningsprogram målvaktsmamman)
 
Hisingen Hockeys A-lag 2014-2015 går en spännande framtid till mötes!

Vi har gjort vad vi kan för att förbereda oss, har fått en del intressanta nya spelare så nu gäller det att få ihop det lagom till seriepremiären.

Coaches
 
 
..och ta mig tusan om det inte blev ett A-lag! Just nu en andraplacering i Södra C div.3 och han spelar sin bästa hockey någonsin. Synd på alla dom som inte trodde på honom och en f-ing tur att Rob Love gjorde, ni vet nummer 66 och Ricks gamle -öuhmm? tränare från Frölunda.
 
 
 
Visst visst, någon har stavat hans namn fel på hemsidan, men va`sjutton...ch kanske fungerar bättre "over there"....OM vi nu inte väljer att vara kvar i stans bästa hockeyförening. Hisingen Hockey rules!
 
Ses på söndag då!
 
 

Matchmaking

 
Man kan tycka vad man vill om att Världens bästa Målvakt dubblar Juniorerna med A-laget allt som oftast....hårt slit, snälla päron och en ocean av dötid för chauffören ger utdelning helt enkelt. Och man kan ju tycka att just dubbelpassen suger emellanåt OM man inte ser det positivt och förenar nytta med nöje. Nyttan?!......euhmm....härbordejagsägaIKEAförattvarapolitisktkorrekt men med en plötslig släng av Touretts -NÖJE!
 
Jag menar....att sitta bakom galler och försöka få till en bloggbild utan att förnedra avkomman är lätt värt NÖJET av ett nytt dasslock!

Nyttan roar ju emellanåt också -of course....

och ni ser vilken publik på gårdagens A-lagsmatch mot Mölndal. Tyvärr förlust i förlängning -men Tvåan släppte inte en enda puck in i båset -skötte dörröppnandet som den talang han är. I morgon kväll står han bortamatch mot Kungsbacka....

medan jag supportar från taktikmöte med Hockeymammorna. Så råkar ni spendera er fredagkväll i Kungsbacka ishall så hälsa från en mamma som lagt skridskorna på hyllan, hoppat i klackeskorna och firar vinst i förtid.


Friden Liljor!
 
 

Skräckinjagande

 
förfest stod Världens bästa Målvakt för en torsdag i oktober
(

och jag ville så gärna också köra en massaker i handfatet men kände väl att en stillsam hemmakväll inte var riktigt rätt forum..

so you just wait Brothars...


för nästa år ska jag vara mer skräckinjagande än jag vanligtvis är (svårt, jag veeet) om jag så måste ordna festen själv.
 
Ni kommer väl alla här.?...så kidsen slipper hänga kvar med mig.
 
 
 
RSS 2.0