Halloween?

 
...förvisso, men inte därför var femte person på gårdagens match mellan Frölunda och Växjö gjorde reklam för en jättekänd nöjespark i stan....WTF!!?

Vi må vara goà å glada i Göteborg men här tappade jag fullkomligt fokus, önskade mig en skämskudde och drog hem efter första perioden. Sen undrar man varför vi spelade krystat och stelt...well, call me!
 
 

 

Om ni undrar


....vad tanten gör när hon inte sover med cyklar


Sweet sweet Tuesday som kostat mig 400 kronor i göranåtienbyhåla 1 och 1/2 timme innan match. Med facit 6 mil hemifrån -värt det?....väry much thank you and goodbuy.
Dröm -lik

 
Alltså...jag vet inte hur andra inreder sovrum i harmoni men, är det det här som kallas Feng Shui??...nääeeääe, inte va?
 
Är det för att vi har plats?! -moooahahahaahahahaha....och här dog jag trängseldöden. En död som förövrigt tar livet av mig minst 15 gånger i veckan.
 

Well, det är ju en himla tur att gardinerna köptes på en UllaredRea........hohohohohhahahahaha.....och här kvävdes jag just av tanken på mängden pengar spenderade somnuträngsbakomenVÄLSMORD!!cykel.
 
 
Fantastica cyklisto!
 
 
 

Tips från coachen!

 
 


 
 

Nedräkningen har börjat!

 
SUMMERBURST PÅ ULLEVI ÄR TILLBAKA I VÅR.
 
 Summerburst på Ullevi 2015? Jodå, traditionen hålls vid liv. 29 och 30 maj är utomhusarenan bokad för dj-fest.
 

Alla danssugna får redan nu i höstrusket två dagar att se fram emot: 29 och 30 maj. Då återkommer, för tredje året i rad, EDM-kalaset Summerburst till Ullevi. Inga artister är hittills avslöjade, det görs först den 5 november, men festivalgeneralen Anders Boström på arrangerande Stureplangruppen Live lovar en line-up värdig en femåring.

 

- Förvänta er det största och bästa Summerburst någonsin, säger han.

 

Fem år? Ja, Summerburst firar jubileum. I alla fall i Stockholm där festivalen funnits sedan 2011. 2012 hölls den för första gången i Göteborg, då på Valhalla IP med Avicii som huvudnummer. 2014 fanns bland andra Steve Angello, David Guetta och Tiësto på plats på Ullevi.

 

Cyklist skjuten av jägare innan tävling

 
Jägaren siktade på en kanin.
Men i stället träffade han den österrikiska cyklisten Christiane Koschier-Bitante.
– Jag hade tur, det hade kunnat sluta illa om de träffat mig i halsen eller huvudet, säger hon till L'Arena
 
 
 
 
Och husband tjatar om att jag också ska börja cykla!!........måste kolla upp hur mina försäkringar faller ut.
 
 
 
 
 

Minns ni

 
hockeycampen jag var iväg på?...om inte gå in på Juli 2014 och inlägget "Fantastiska Femman"
 
Alltså...vi snackar l ä g e r l i v på väry hög nivå här.....
 
ni ser ju....tanten har minsann åkt båt i sina dar! Jaja, mittenmannen hör inte till Fantastiska Femman utan är matrialare...
 
eftersom vi behövde lite support just med det här.
 
Jaaa, man skulle kunna skylla det på antingen Pol eller Uffe, men det är bara att erkänna, just tältresning kanske inte riktigt är nåt för dessa sköna bönor, men va tusan, nästa sommar ska vi ju få sova i båthuset.
 
Jag hittade mitt sommarhus!! Lagom stort för att husband kanske skulle orka med oss, relativt nära stan och dessutom..
 
ubertrevliga grannar..............alltså, JAG undrar ju hur det står till med fotografen -gör inte ni?
 
Vi tävlade i kreativitet, typ Finn Bygg & Vinn. Kungälvsmamman och jag...
 
mot Örebro -och Mölndalsmamman a k a Silverfisken...uöhhmm, well...hur som, ni förstår ju (vilkasomjagtyckervann)...
 
och med facit, min och Annas triangelformade tavla upptill med, vad vi tycker hörde till väsentligheterna, h o c k e y t e m a. Måste jag säga mer?.....nä, bra så! -tänkte Ulf Dahlén och skrinnade mot havet för att tvätta håret.
 
Så, vad ville jag säga med det den här fantastiska bildkavalkaden? Tja, inget mer än att tiden går förbannat fort och uppföljningsmötet för campen närmar sig med stormsteg. Och det är ju typ storm...och temat är Starka Ben -tur att jag cyklar till och från jobbet varje dag.
 
 
 

På vår gata i stan

 
 
 
......såvida han inte är utan pengar eller vill åka till Prag....och såklart potionerar jag ut dem i små små mängder, slantarna, och resan är bokad men inte betald......-God am I smart!

 
 
 

Hisingens

 
A-lag ligger i div.3 men var och och nosade på 2an förra säsongen. Det räckte inte hela vägen just då, men med nya mål och visioner inför denna och kommande säsonger hoppas jag att vi krigar oss upp....

jag menar...förstärkningen är ju inte att leka med -Moi!.....ho ho ho....
 
...eller jaa, nära nog i alla fall 
 
Well, vi fullkomligt körde över Mölndal (ingår i skaran väry förnämlig klubb) borta i onsdags, 7-1! och i ren glädjeyra över spel i NHLklass höll jag på att ringa en jättejätte rik släkting med bra kontakter började jag fundera över någon form av lönesponsring....vi hade liksom ett helt lag med karriärer att förvalta.
 
Hemmamatch igår mot Kungsbacka....uhhm, vi vann i alla fall och jag är jättejätte glad att jag inte bränt mina en målvakts broar "over there" eller gjort mig ovän med familjen (jag hade fått säga förlåt och betala tillbaka varenda öre med ränta). Världens bästa Målvakt fick en usel match att hantera, men han kammade hem lite kvällsmat -kung!

Nåval...trots period 2 och 3 i förfall, nya friska 3 poäng och i morgon ny match mot Järnbrott i Slottskogsrinken om ni har vägarna förbi.......kallaste hallen så varma kläder på.
 
Det enda negativa med den här, för Tvåan, roliga möjligheten är väl sällskapet som bjuds en målvaktsmamma vid A-lagsträningarna....inga skjutsande päron här inte.
 
Å andra sidan ser jag ingen överhängande risk att reta upp mig på någon annan förälder....bara trevlig sällskap rakt igenom.
 
 
Fridens!
 

Ojämnt möte

 
...visste vi att det skulle bli mot Kungälv i J20 div.1. Vem av målvakterna som drog nitlotten att stå kan ni ju bara gissa med tanke på att jag tagit matchbilderna. Vi var i alla fall taggade inför....och det är ju bra.

Kungälv är ett av typ två lag i den här serien som har som mål och tillika resurser att ta sig upp i Elit, för oss övriga blir det några prestigeladdade träningsmatcher eftersom det är en stängd serie nedåt. Man kan alltså inte åka ur. 

Vi höll förvånansvärt jämna steg hela första perioden och gick till pausvila med med endast 2-1 underläge, 6-8 i skott...

och en Målvaktsmamma på väg att signera ett NHL kontrakt...han var kung i målet!

Men inte ens Världens bästa Målvakt kunde stå emot ett förmodligen utskällt Kungälv i Period 2 -skott 27!! -8 på, märk väl, tjugo minuter (man kanske har 27 skott mot sig under en HEL match) och inför Period 3 bytte han av med sin målvkatskompis....eehuu...nummer 35 (nytt lag nya namn  och en mamma utan koll) och delad förnedring. Dock, vi höll tummarna för att inte förlora med tvåsiffrigt, vi klarade 9-1, biter ihop och går vidare. 
 
Man kan väl, utan att vara expert, konstatera att vi har en del att jobba på och särskilt i egen zon. Men.....vad vore livet utan utmaningar och en Målvaktsmamma i klackeskor -urtrist!
 


Skolresor

 
....är väl något de flesta av oss känner igen från vår egen lärosätestid. Sockförsäljningar och reklambladsutdelningar för att efter noga ihopsatt kulturellt program få godkänt av rektorn till kulturförkovring. Jag tyckte inte att jag föddes i samma veva som BigBang men...
 
- Jag måste få 600:- till Skolresan
- !!..va!?, vilken skolresa?
- Vi ska åka till Prag!
- Hahahahahaha...hahahahahahahah...your´re so funny..ho ho ho...
- Men vi SKA det, på sportlovet!
- När är det här bestämt och vadå....hela klassen? och varförharjagintehörnåtomdet!? (och varför är jag forfarande förvånad över att jag aldrig vet något?) 
- Men det är typ en bussresa för olika gymnasieskolor, man åker liksom inte med klassen.
 

Stadsrundtur, paintball, theresienstadt eller en segeltur. Detta är ett litet utplock av de aktiviteter som finns att göra nere i Prag. Alltså..........är det det första ni tänker på när ni ser den här aktivitetsmenyn??! 
 
 

och 600:- var bara anmälningsavgiften. Hur mycket kan man peka med hela handen innan man blir åtalad för barnarbete och slaveri inom familjen?...just wondering.
 
 
 

Sparkade Gistedt:

 
"Jag är besviken..."
 
 
Efter sex raka förluster valde Leksands sportchef Tommy Salo att agera. In kommer backen Daniel Josefsson och målvakten Joakim Lundström. Ut åkte andremålvakten Joel Gistedt.
 
Beslutet skapade reaktioner i hockey-Sverige. Frölundaprofilen Robin Figren var mycket förvånad över beslutet.
 
"KUNDE LIKA GÄRNA SPARKAT ISMASKINEN"
 
"Leksand väljer att sparka en slips som har lirat EN period den här säsongen. Det hade gett lika mycket att sparka ismaskinen eller en puckhink istället. Och det är absolut inget hån mot min gamle polare, Joel Gistedt. Det är endast ett frågetecken mot Leksands ledning, skriver han på Twitter.
 

Joel Gistedt själv fick inte någon förvarning alls.

 

– Jag fick ett samtal från Salo vid tretiden om att han ville ha ett möte och det hade vi. Där fick jag reda på att jag skulle lämna, säger målvakten.

 

Anade du att det här var på väg?

 

– Nej jag visste ingenting. Men när jag fick samtalet om mötet så misstänkte jag det. Det är sällan man pratar positiva saker med sportchefen efter sex raka torsk.

 

 

Alltså...var det bara jag som hörde Sportchefen Salo säga upp sig ena dagen och vara tillbaka andra efter vissa samarbetssvårigheter med Klubbdirektören? Vad jag förstår är Joel Gistedt målvakt och plötsligt förstår jag varför Leksand har stora problem.
 
 
....but I´, just a mom.
 
 

Those were the days

 
 
Vi brukade tjuvåka 8:ans spårvagn, l ö r d a g kväll, med en Flygande Nunna att dela på fyra (det vita vinet kunde krulla vad som helst på vem som helst), köpte varsin portion pommes och mjukglass på Donken lagom för några timmars skvaller och så tjuvåkte vi 8:ans spårvagn hem.
 
Min ovan "gamla" vapendragare Libban kom förbi igår,  t i s d a gkväll, och numer ser samma historia ut så här!......vuxenpoäng på det?
 
 
Förutom att vi, till skillnad från Nunnan på Vift, rekommenderar den här flaskan vin kan jag bara tillägga att hon inte tjuvåkte någon spårvagn till min gata i stan utan checkade in på hotellet bredvid.These are the days.......thank God!
 
 
RSS 2.0