Analysera mera

Frölunda Indians möter Modo borta idag och det står 6-0...till Modo.

Uttdrag från VFs hemsida igår;
Han  har ett par enkla men ack så viktiga detaljer som måste bli bättre för att Frölunda ska kunna vinna mot Modo i morgon. Det handlar givetvis om offensiven.
- Vi släpper in lite mål, backspelet är bra och målvaktsspelet likaså. Vi måste spela så nära 100 procent som vi kan komma och samtidigt se till att vara effektivare. Powerplay kommer att bli väldigt viktigt och vi måste ha inställningen att få pucken mot mål i varje byte. Träffar vi mål med skotten, ökar chanserna dramatiskt att göra mål, säger Kent Johansson med ett skratt.

Det var ju tur att han skrattade, annars hade jag defenitivt förstått knackig uppstart. Till och med Målvaktsmamman förstår den logiken...Träffa mål - kan bli mål, Inte träffa mål - inga mål...hmmm..och vad hände med backspelet?

Nicklas Lasu hoppas också att målskyttet lossnar för laget imorgon. Han håller med Kent Johansson och menar att det finns en spärr som gör att man ofta letar ett bättre läge.

- Men det läget kommer aldrig. Vi är inte heller tillräckligt heta framför mål, men å andra sidan är vi för dåliga med att lägga in pucken där. Jag vet inte vad som ska komma först, att vi ska in framför och sedan lägga in pucken eller att vi ska jaga när pucken lagts in. En sak är säker, vi måste göra mer mål, säger Nicklas.

Niklas, hör med din tränare vet jag...han borde ju veta. Vem kom först...hönan eller ägget?

Jag har inte varit på en enda A-lagsmatch än, emellan kommer hundar, ungar och hembryggt äppelvin...och så yoga förstås. Jag har funderat över det här med inledningen av våra elitmatcher i Göteborg. Vem sköter bokning av sångare till "Du gamla Du fria"? Antingen är den personen tondöv, mutad, respektlös eller har en väääldigt lite budget...med några få undantag (det kanske var här pengarna tog slut).

I Canada är det en oerhörd ära att få sjunga nationalsången i Air Canada Center. Skolad, stolt och uppklädd framför man sång som får Målvaktsmamman att gråta.....vi får..


Allgott & Vilgott...och Målvaktsmamman börjar gråta igen.


Ny fin arena och lite klass till Göteborgshockeyn...ger fint café till hockeymammorna och kanske brinnande spelare i A-laget...som U14.

Fridens Liljor!
.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0