The old lady sing!

 
HAAA!!...tänkte jag när jag var på gymet igår med 20 graders värme på utsidan, Mount Blanc på insidan och ett tillstånd där träning prioriteras som numero uno, Jesus har verkligen uppstått...tro mig!  Jag har nog aldrig varit  i så bra form (styrke och konditionsmässigt alltså, inte form som i form typ rund) som jag är nu -jag har motat Tanten i grind tänkte jag och kluckade av förnöjsamhet...
 
 
..........tills jag råkade säga högt att "det är alldeles lagom värme ute nu för man kan njuta utan att behöva klä av sig"
 
 
 
Väry scary och jag måste hem och rota fram lilla klänningen pronto!
 
 
 
 
 
 
Fridens!
 
 
 
 

Det går utför

 

Push inviger sommarklubben

Ikväll är det hög tid att inviga Air by Push, sommarklubben som står redo att göra succé för tredje året i rad.
 
 
Om bara timmar kommer sommaren till Push. Då sker nämligen invigningen av den efterlängtade sommarklubben Air by Push. – Vi inviger Air by Push för tredje året i rad ikväll. Det kommer precis som förra året vara dj-bås och fest i oslagbar miljö som liknar en trädgård under bar himmel. Eventschemat är späckat, varje helg fram till stängning som sker i slutet av augusti, berättar nattklubbschef Victor Nyberg.
Klockan 23.00 slår portarna upp till festen. Åldersgränsen är 23 år.
 
 
Åldersgräns 23? Okej, ja men då har jag plötsligt uppnått en ålder av 40 -igen!!
 
 Sandra & Andreas
Sandra och Andreas
 
Jag menar..hur ska man annars förklara kvällens bekant på Vimmelbilder Stureplan.se från ovan nämnda invigning...vha?
 
 
 
Förresten uppnått... det blir ju mer nednått?........40.....tja, man ska ju inte klaga och verka ogin över allt - 40 It Is!
 
 
 
Fridens Liljor you young ones!
 
 
 
 

Balpengarna

 
Ni vet balen som Tvåan vägrar gå på (inlägg 22/5) och där jag såg en möjlighet till kompensation;
 
Kostym  inkl tillbehör - 2000:-
Skor 600:-
Balen 300:-
------------------------------------------
= 2900:-
-----------------------------------------
= En samlarflaska Dom Pérignon av sämre årgång
 
 Verkligen jätte jätte tråkigt att han inte vill gå..........nääe men...är det så -så.....
 
 
Målvaktsmamman blogg 2013-05-22
 
 
Det blev ingen flaska "Dompa" av sämre årgång - jag lär ju få trampa mina druvor bäst sjutton jag vill!
 
BOKAT !!
 
 
....and let the Show go On!!
 
 
 BOKAT !!
 
 Avenged Sevenfold till Sverige
 
Metalbandet Avenged Sevenfold kommer till Sverige i höst för en spelning. Den 8 november är Hovet i Stockholm bokat av den amerikanska gruppen.

Senast bandet spelade på våra breddgrader var 2011 och då var det Metaltown som besöktes.

Avenged Sevenfold släpper ett nytt album i år, det första sedan 2010 års "Nightmare", men det är inte klart exakt när.

TT

Sök datum och information för 2013 med Avenged Sevenfold. Köp biljetter till Avenged Sevenfold tryggt och säkert via LiveNation.se.

 

 "the Band" som rullar 24/7 hos Tvåan....alltså, man undrar hur han egentligen mår?!

 

 

Herregud, man kan ju få mardrömmar för mindre!.....och den där Drömfångaren jag köpte åt målvaktsbarnet i Toronto för 100 år sedan verkar ju ha fungerat alldeles ypperligt -eller inte? Kanske nåt för mig att ta över....eller så sveper jag helt enkelt en flaska egentrampad Skumpa.

 

 

Frid - är vad jag behöver!

 

 

Final

 
...i Svenska Cupen mellan IFK Göteborg och Djurgården igår -i Stockholm, och så här laddade man upp på Vår gata i Stan. Husband stod för ägg&bacon 8.30....
 
innan Supportertåget avgick mot Solna och jag kunde somna om i min rutiga pyjamas...
 
och tycka lite synd om mig själv som inte var med.
 
Djurgården fick i alla fall vara glada INNAN matchen började..
 
för desto gladare var vi från Sveriges Framsida EFTER matchen...
 
Vi vann, husband höll mig uppdaterad och idag har han semester, och idag är jag jättepigg och nöjd med att inte varit med...hehehe...
 
 
 
Heja Blåvitt!
 
 
 

Smulor från kvällen

 
Jodå...så att.......Vi var på Liseberg igår, jag och Maffian minus Libban som numer går under namnet Byggare Bob. Fint väder - Darin på Stora Scen - vi gjorde 5-kamp som den tjockaste av oss vann (näj jag är inte elakt frispråkig hon är gravid) och detta är fotoskörden från kvällen...???!
 
 
Om Libban lystrar till Byggare Bob går jag under Bagare Bob. Inte för att jag kan baka men för att jag vann ett kakfat på tivolit....
 
vilket vi firade tillsammans med ett glas Rioja på Berzeeli....
 
Visst har vi anstängt oss för att föreviga denna trevliga kväll så säg....ni ser i alla fall fingrarna på Bonna och Sjöblom tog korten...på The Kakfat.
 
 
Härlig lördag.
 
 

Snart är det Jul igen!...

 
och som ordförande i Trivselkommittén på jobbet har jag räknat pengar inför, bland annat, årets julfirande....galet! Men med tanke på att det endast var 7 grader när jag åkte till jobbet i morse så var jag inte helt ute och cyklade, mer än hit då...och som jag frös. Well, det som är bra i min vår kommitté är att den är allsmäktig och bestämmer allt, det blir mindre tjafs då....och vi startar upp med en kräftskiva i augusti.
 
 
Ett  företags e-mail info.
 

 

1 Oktober 

 

TILL ALLA ANSTÄLLDA


Det är med stor glädje jag informerar er att företagets årliga Julfest ska firas med utegrillning vid Kåsjön den 2 December. (nu när vädret tillåter !) Vi arrangerar med bord och stolar, utebar, salladsbuffé och en tvåmansorkester kommer att spela mysiga Julsånger under kvällen. Dags att koppla av och njuta av kvällen! Ni kan se fram emot att möta VD som kommer att vara lekledare och även ansvara för att Julgranen kläs. Ni får gärna ta med egen snaps - företaget står för fritt vin, öl och alkoholfritt!

Jag önskar er och era familjer en härlig Julfest!


Tina Johansson

Ansvarig för personalfrågor

 

 

1 November

 

TILL ALLA ANSTÄLLDA


Det var inte alls meningen att gårdagens meddelande skulle isolera våra icke-svenska kollegor. Med tanke på att vårt Julfirande grundar sig på ogudaktig asatro, så har vi beslutat oss för att kalla vårt möte "höstavslutning". Som en följd av detta kommer det varken att finnas en Julgran eller sjungas några snapsvisor.

Jag önskar er och era familjer en trevlig tid.


Tina Johansson

Ansvarig för personalfrågor

 

 

8 November 

 

TILL ALLA ANSTÄLLDA


Efter påstötningar från en medlem i Anonyma Alkoholister kommer vi att ha ett "torrt" bord. Det kommer därför endast att serveras alkoholfritt vin och lättöl till buffen. Med tanke på de löneförhandlingar som just genomförts har facket lagt in en intervention om medtagande av egen snaps. De anser det vara ett hån mot de lägst avlönade medarbetarna att känna sig tvingade till att ta med egen snaps. Därför kommer det att vara förbjudet att ta med sig egen starksprit.

 

Tina Johansson

Ansvarig för personalforskning

 

 

11 November

 

TILL ALLA ANSTÄLLDA


För att tillfredsställa alla avdelningens medlemmar i "Weight Watchers"kommer vi att ställa ett bord ett stycke från grillen. Dessutom kommer en mobil toalett att ställas ut för de två som väntar barn. Jag har beslutat att bögar får sitta bredvid varandra. Lesbiska kvinnor behöver dock inte sitta bredvid bögarna, utan får ett bord för sig själva. Självklart får bögarna ett blomsterarrangemang på sitt bord! Är ni nöjda nu?

 

Tina Johansson

Ansvarig för dårhuset

 

 

14 November 

 

TILL ALLA ANSTÄLLDA


Efter samtal med några medarbetare så kommer vi att skydda icke-rökare för rökare och placera rökar- respektive ickerökarbord i varsin ände av sjön. Alternativt placeras rökarna i ett alldeles eget, tättslutande, tält. Som ett annat alternativ finns möjligheten att sätta alla icke-rökare i livräddningsbåten ute på sjön!

 

Tina Johansson

 

Ansvarig för förtryck av personal

 

 

15 November 

 

TILL ALLA ANSTÄLLDA


Vegetarianer! Jag har bara väntat på er! Jag struntar fullkomligt i om det passar er eller inte: Vi kommer att grilla!!! Om ni vill får ni gärna flyga upp till månen för att den 2 December kunna sitta så långt bort som möjligt från "dödsgrillen", som ni kallar det. Njut av salladsbuffén och käka råa tomater! Förresten: Tomaterna har också känslor. De skriker när man skär i dem, jag har hört det.
Där fick ni!


Jag önskar er alla en urusel Julfest!


Slampan från tredje våningen

 

 

17 November

 

TILL ALLA IDIOTER PÅ AVDELNINGEN


Frågan från miljövännerna om varför vi måste förbränna organiskt material och förstöra ozonskiktet när vi grillar var droppen. Jag fullkomligt skiter i er Julfest Gör va fan ni vill. Sup er fulla och kola av!!!

 

Tok-Tina

 

 

 

1 December

 


TILL ALLA ANSTÄLLDA


Jag är säker på att jag talar för oss alla när jag önskar och hoppas att Tina Johansson är på bättringsvägen. Det skulle uppskattas mycket om ni hjälper till och skickar många "krya på dig"-kort till avd. 32, Psykologiska rehabiliteringen här i stan.


Ledningen har under tiden bestämt att det inte kommer att bli någon fest den 2 December. Ni får ledigt denna eftermiddag på företagets bekostnad.

 

 

Fredrik Lindfors

Tillförordnad ansvarig för personalfrågor

 

 

 

 

 

Dansar vidare

 
Vi började prata om 9:ornas slutbal någon gång i oktober 2012, jag och Tvåan. Han var lite nedstämd och bekymrad över att inte kunna gå eftersom han inte fick ledig från hockeyn (det var under den tiden vi lämnat in honom till Frölundas U16 Elit och kastat nyckeln). Well, i april fick jag hämtat ut mitt barn igen och solen lyste över oss....som jag vill minnas det.....eller, det var ju i lördags den lyste...shit the same!! jag var lycklig.
 
Kostym  inkl tillbehör - 2000:-
Skor 600:-
Balen 300:-
 
Jaja, vad gör man inte och jag förväntar ju mig ändå viss kompensation hockeyår framöver.
 
 
GoalieMaaam 2 month ago:
 
- När ska ni ha balen?
- Vet inte..
- Var ska ni vara?
- Vet inte..
- Har ni inte fått infor...
- Näääj, det har vi inte!
 
osv...osv.....osv....osv...osv.....osv...osv...osv....osv...osv....osv....osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv.....osv osv...osv......ja, ni fattar -vecka ut vecka in, varför överraska liksom!?
 
 
Och i måndags kom ett mejl....varför blir jag INTE överraskad?
 
 
 
Hej alla föräldrar i 9A!
 

En helt vanlig vecka utan lov ligger framför oss, det känns nästan konstigt...

Hjälp barnen att komma ihåg extra hemkunskap för hemkunskapsgruppen kl 08.00 -10.00 imorgon tisdag. Resten har advisory kl 09.30!!!

 

Två pojkar har lämnat lapp om att de ska komma på balen, så påminn även där så att vi får in lapparna (gärna imorgon)

 

Betalningen av balen (300kr) vill vi ha in senast 28 maj på plusgirokontot.

 

Vi bifogar kopior på de brev som barnen fick med sig hem ifall det skulle kommit bort. 

 

Vänliga hälsningar Tina och Anna

 

 

                                                                             13th of June 2013      

ISGR AnnualSpringBall

 

Here is ISGR’s announcement to the 2013 Annual Spring Ball which will be

held on Thursday 13th June, 17:00-23:00.

 

Before the ball, you will have the opportunity to have photos taken by a professional photographer. There will be time for friendship photos at 17.00 and at 18.00 all the students will take a class photo with their advisors. You may purchase these photos once you have been viewed and approved them. 

 

While photos are being taken, a welcome drink will be offered in the wonderful park setting. This will be followed by a three-course meal. After dessert, the tables will be cleared and preparations made for dancing. You will then be entertained by a professional DJ.

 

Even though the dress code for the evening is semi-formal, we do not expect you to buy new clothes for this occasion, but rather that you dress up to your own liking to mark this special evening.

 

Advisors from the LgrM9 and MYP10 graduates as well as other staff will attend and accompany you throughout the festivities to ensure safety and a pleasant evening. The location of the dance and more information will be disclosed later together with your invitation card.

We at ISGR will do our best to make this event an unforgettable and pleasant evening.

 


Sincerely,

 

Spring Ball Dance Committee         

 

 

 

 GoalieMaaam after 2 month of nagging:

 

- Jag fick  info om Balen i dag!

- Jag veet, det ska vara inne i morgon...men jag ska ändå inte gå.

- !!???

- Det är ju frivilligt, jag tycker det är löjligt!

- Määeh, det tyckte du ju inte för 8 månader sen!!...det är ju synd när dom ordnar så fint, och bara 2 av killarna som anmält sig!!

-.Boooring!!

 

 ....sa han och övriga 10  "pojkar" som brukar hänga på Vår gata i Stan.....resterande 2 lär ju få dansa!

 

 

Kostym  inkl tillbehör - 2000:-
Skor 600:-
Balen 300:-
------------------------------------------
= 2900:-
-----------------------------------------
= En samlarflaska Dom Pérignon av sämre årgång
 
 
 
Verkligen jätte jätte tråkigt att han inte vill gå..........nääe men...är det så -så.....
 
 
 

Uj uj uj!

 
Nu är det inte långt kvar....
 
 
.....stackars, stackars mig!
 
 
 
 
 

Lerum Hockey

 
Loui Eriksson - Dallas Stars
 
 
John Klingberg - Skellefteå draftad av Dallas Stars

 

 

Rickard Årzén - Lerum Hockey.......än...

 

Jodå................så att..........

 

 

Fajnal

 
...och här är uppdukat efter konstens facebooks alla regler
 

och Världens bästa Målvakt fick önska önska runt i ring till detta högtidliga tillfälle........!!?
 
1.
Han har smygdruckit i går och är bakis - nope, jag var fortfarande uppe när han kom hem och skulle ha mat  23.57
 
2.
Han är irriterad för att helgen snart är över - och han börjar 8 på måndagar, mooaahaahahaha!
 
3.
Han är sur för att jag pekat med hela handen och balettbenet om musikprov på tisdag - Å å å..Tjena Allena världen är brutaaal /det var bättre förr med friheeet åå moraal..(Magnus Uggla 1983) och provet är tisdagmorgon i s t ä l l e t för sovmorgon..ho ho ho!
 
4.
Han är kär..uj uj uj uj..
 
5.
Han hade velat ha det svenska målet.
 
 
Well, shit the same. Han är ändå för ung för A-landslaget, har skolplikt och när jag var 15 och kär i husband var inte ordet nudlar uppfunnet -nä hörni...jag har mycket mat att stå i.
 
 
Friden Fajnal!
 
 
 

!

 
 
 
 
Energi in - Energi ut......bra så.
 

Så det blir milen på Skatås som uppladdning inför VM-finalen.....Heja Sverige!!!!
 
 
 
Fridens Liljor.

Bara för att

 
.....det är en stor favorit, i hjärtat Frölundait, för att han borde få ett frimärke, för att Lasse Granqvist (kommentatorn) var på väg in i mitt vardagsrum, för att han tog Sverige till semifinal...................
 
 FREEEEDRIK FLUGAN PETTERSOOOOOOOOOOOOON!!
 
Tillsammans med
 
JHOOONAS EEEENROOOOTH! 
 
 
Vilket målvaktsspel, alldeles alldeles underbart.
 
 
Min bloggvän Ms Bree - På vift i Toronto, vi korkar upp en Moet för att fira denna fantastiska seger....synd att du är så långt bort!
 
 
 
 

Sanningen

 
Jag fick en kommentar på föregående blogginlägg -Målbild 
 
Precis så mycket har jag förstått av hockey att det handlar om att jaga in pucken i ett mål...

Men när jag fick sitta i ett VIPbås, när det var
Staney Cup Play off i Boston, var jag mallig och intresserad (men mest av öl och mat...)
 
/A-M
 
Som den självutnämnda expert jag är på detta område kan jag bara säga -HELT rätt prioritering här! Och man behöver inte ens befinna sig i VIP båset för att åtnjuta andra intressen är just det sportsliga (vi pratar hockey á la NHL). I tex Toronto fanns servispersonal på vår sektion, man behövde inte ens resa på sin platta rumpa för att stilla hunger och törst. Man fyllde i en liten lapp, skickade vidare genom raden till servisen, hejåhåstund senare kommer en bricka lastad med mycket andra intressen. Nämen ni fattar! Jag skulle faktiskt vilja lyfta det till ett Hallelulja Moment.....faktiskt.
 
Så nu vet ni varför jag måste ha honom till NHL, målvakten. Han behöver inte leva min misslyckade barndomsdröm, alla sportbarns tunga ok (tyllkjol och balettskor är inte riktigt hans grej), bara sätta mig på plats "in the Familyroom"...vi snackar VIPVIP så man är på väg att VIPPA över.
 
 
 
Fridens! 
 
 
*KHL, åxå nämnd i förra blogginlägget, är alltså Ryska Hockeyligan -huvva.
 
 
 

Målbild

 
Det är ju lite skralt med just hockeybloggande så här års, och få Tvåan att posera i uttrustning för en Mor med en udda hobby  -jag kan lika gärna boka tid för en permanent. 
Jag veeet att det pågår ett hockeyVM...vilken Målvaktsmamma vore jag annars...men jag ska helt ärligt säga att det inte direkt inbjudit till några större glädjeyttringar, mer än över Schweiz framfart. Jag menar, det skulle ju bli en mycket närmare flytt än NHL....KHL är fullkomligt uteslutet, man vill ju gärna överleva sin 50-årsdag.....och gärna i färg.
 
Hur som helst är jag trött på tjatet om att få hem Henke Lundqvist som Räddaren i Nöden -!!!? 
Han  är M Å L V A K T! Vi behöver N Å G O N  S O M  G Ö R  M Å L!....och hur som helst kan jag sluta vara trött på tjatet om att få hem Henke Lunqvist för han har Räddat dom från döden....äppelätarna.
 
 
 
WASHINGTON. Nu kan Sverige definitivt sluta drömma om Henrik Lundqvist i VM.

Den svenske målvaktsstjärnan gjorde något som bara fyra målvakter tidigare i NHL-historien klarat av:

Han höll sin andra raka nolla i slutspelet – och tog därmed sitt New York Rangers vidare till andra omgången i Stanley Cup.

– Fy fan så skönt. Jag är otroligt glad över att vi vinner den här serien och tar oss vidare. Och dom där hemma klarar sig bra ändå, säger han med ett lyckligt leende till Sportbladet efter 5-0-segern.

 
 
35 skott nåt sånt...0!! insläppta - jag säger bara..............Heeeenkee Luuuundqviiist!
 .......å röva på hans bror.
 
 
 
 
 

Etta

 
....var han i den här outfiten hos La Familia...å se vilket lyckligt Indianbarn!
 
 
I dag 12 maj fyller Adde 21 och vi har firat som det anstår en nyss utflyttad son, Mamman och Pappan fixade mat och gäster medan han med jätterena kläder sov festen av sig fram till 16.
 
Grattis hjärtat!
 
 

God natt!?

 
Han tog Valter och gick......
 
så nu undrar jag hur han har det -om han lever......svärmorstungan Valter?
 
 
Fick kärleks?-SMS av det utflyttade barnet:
 
 
Tvätt-tid i helgen?
 
//Adde
 
 
Jag VISSTE att han saknade mig!
 

Kan ordna:)
 
//Din älskade och uppenbarligen saknade Mor
 
 
Två "tummen upp"
 
//Adde
 
 
Som den goda Mor jag emellanåt är bokad jag tvättstugan klockan 13-16 idag lördag, allt var gott. Klockan 04:59!!...04:59? i morse vaknar jag av ytterligare SMSs från barnet med smutsiga kläder:
 
 
Har varit ute en sväng (no shit Sherlock!!) är hemma hos er runt 13:30 tiden:) så tvättar vi! Kram
 
//Adde
 
 
Alltså, kontaktsökning hos mig den här tiden på dygnet är förenat med någons dödsfall -jag somnade inte om förrens klockan var typ 7! Funderade över om man inte har tvättstugor i Partille och varför vi ska tvätta...vem är vi?
 
......och så funderade jag också på att det inte är så himla charmigt med självuppblåsbara extrasängar för nattgäster klockan 01.30 i rummet bredvid, vi snackar ljudnivå som en JumboJet modell större.
 
 
Nääe men, det är ju fantastiskt skönt att småbarnsåren är över!
 
 
Härlig lördag!
 
 
 

Vår träning

 
//:Ja dé e Våååren, jaa dé e Vååååren, som har kommit igen -ååå med den Kärleeken...Ja det är Våååren..tadadidel:// och utelivet känns lite mer hoppfullt i 16 grader "varmt"...f-n va jag slitit sen december i Göteborgsväder...gahhaa!
 
Då blir jag mycket förbryllad över att man springer, går och står inomhus!? så svetten lackar. Jag håller till på gymdelen och problematiken för utomhusaktivitet just här är ju otympliga maskiner....men motion?
 
Lika förbryllad är jag över omklädningsrum och färdigtvagade damer (oftast i min ålder +10) som nödvändigtvis böjer, bänder, strechar och har sig med huskan i vädret....alltså -vad är grejen??....jag VILL INTE SE! Det ska torkas högt och lågt, smörjas här och där.....vi pratar balettpositioner som skulle få Operans dansöser att bli gröna av avund, tro mig. Jag skulle inte vilja kalla mig för pryd....men herregud, står 40 plussarna på Herrarnas och gör helikoptern?
 

Näääe, jag drar ut på tur i frisk luft och andra blommor i syn....fridens!
 
 
 
 

Huvudsaklig

 
Och igen undrar jag vad som rör sig i huvudet på Henrik Lundqvist där han sitter med stirrande blick. Kan det vara den fina sittplatsen jag arrangerat med en hockeytrunk som bas han begrundar?
 
Jag hällde upp ett glas premiärpåbalkongenvin, gjorde mig en toast med hemlagad guacamole från Santa Maria och bestämde mig för att måla om väggen han glor på....den är riktigt tråkig.
 
 
 
 
 

Paparazzi

 
Om ni tittar riktigt riktigt noga genom stängslet som syns genom bilrutan som jag parkerat jättediskret 100 meter ifrån..., så kan ni se Världens bästa Målvakt ha fysträning...jes.
 
Men skam den som ger sig!...och här ser ni också min hans nya ishall i bakgrunden (Vättlehallen)...och hans gamla träningskläder....och nej, Snålvaktsmamman har inte varit i farten den här gången utan -han tycker dom duger tills han får sina nya -jag tror att han hellre lägger pengarna på SMS till någon han tycker om.
 
 
Så om ni, i området boende, hör talas om en vit Volvo S60 körandes runt runt idrottsplatsen i Stenkullen med en smygfotograferande damlik (inte lik som i död...möjligtvis likstel) förare är det bara jag -Målvaktsmamman -För en blogg -Värd namnet.
 
 
Fridens Liljor!
 
 
 

Man vet att det är vår...

 
När husband kör igång med Sommarfysen för Frölundas U-lag -i år 98-99...
 
grymt duktiga och motiverade -keep up the good work!....Gud mamman vet att ni behöver.
 
När Palace uteservering öppnar....My Lord va fint dom gjort i år.
 
När man motionerar jyckarna på Bergakungens tak
 
 
Sen drog vi Stora Delsjön runt -7,5 km tortyr om man går så fort att man inte hinner se just sjön....jag var tvärblind.  Jag inbillar mig att Chamonix och Mount Blanc kommer vara värt det här.
 
Fridens!
 
 

Polcirkelmamman!

 
 
....så jag nöjer mig med att kamma jyckarna och drar till gymet! Roligt och roligt...men ölen till HockeyVM kommer smaka så mycket mer roligt ikväll då.
 
 
Hej!
 
 
 
 

Renli(k)gt

 
Känner ni igen? (nix, det är inte hennes sargade ben men väl ett annat ben). Då vet ni vem som är här från norr om Polcirkeln?!
 
 
Japp, min Mor och ägare till världens mest välmotionerade snabeldrake. Såå, bäst att sopa fram smulorna från under mattan, såpa golven och kamma jyckarna....She´s got the Look!.....och renkött i sin väska.
 


Fridens!....jag har lite att stå i.
 
 
 

1 ton åring

 
185 centimeter irritationsmoment blir borta till söndag kväll.....
 
 
 
......................moooaahahahahahahaaahahahahahahahahaha!
 
 
 

Val av borg

 
Alltså, nu är det fara och färde. Eller hur ska man annars uttrycka det när Valborgsmässoaftonens förfest bestod av en mil runt Delsjöarna?! Jag borde verkligen verkligen söka för det här!
 
Joel Lundqvist den lille festprissen var i alla fall otåligt lycklig.
 
Och ni ser....jyckarna är lika förvånade som jag, över mig själv, i en skog, vid en sjö, en afton i april.
 
 
- Det är väl ingen som tänkt dricka alkohol ikväll eller? (riskanalys utifrån ett gäng 15år på typ 12 stycken som drog till Slottskogen)...särskilt inte du! och du är hemma klockan tolv...
 
sa Årets (värsta) Mama......och pekade med hela handen och ett ben i pliée.
 
 - Määhää?...näääe!!
 
 - Bra bra, för annars får du utegångsförbud -for ever! (och här hade jag lika gärna kunnat doppa honom i tjära och fjädrar...naken)
 
 
Klok som en bok eller rädd för en Målvaktsmamma i Balettposition, men hemma var han 24.00 och belönades med nybakat bröd (från NärIcan) på sängen, en solig förmiddag i maj.
 
 
Då så Våren, lite jäkla värme är inget fint sätt att belöna mig på då......vaah?
 
 
Fridens Liljor!
 
RSS 2.0