Jag har alltid varit

stolt hockeyförälder, numer stolt Målvaktsmamma.............i vilken sport som helst.



Uttalande från Frölunda HC:
U12 Frlölunda HC - Hovås HC

En mycket allvarlig och olycklig incident inträffande bland publiken, i samband med U12 matchen mellan Frölunda HC och Hovås HC, i Wallenstamhallen lördagen den 3 december.

Frölunda HC tar tydligt och kraftfullt ställning mot detta agerande och tar lika tydligt avstånd från det inträffande. Det är fullständigt oacceptabelt.
Det inträffade är helt oacceptabelt, strider mot alla grundpelare i svensk idrott och är en skam för hela den svenska idrottsrörelsen.
Att föräldrar till hockeyspelande ungdomar uppenbarligen överskridit alla gränser, ser Frölunda HC oerhört allvarligt på. Föräldrarnas uppgift är och förblir att stödja idrottande barn och ungdomar.
Oavsett vem eller vilka som bär skuld till detta agerande, är det en förlust för svensk idrott.

Frölunda HC kommer nu att agera för att försöka reda ut vad som hänt och därefter framför allt, med alla medel tillgängliga, säkerställa att liknande incidenter kan undvikas i framtiden. Det inträffande är inget som hör hemma i den svenska idrottsrörelsen.
Polismyndigheten kommer parallellt att utreda vad som inträffat. Frölunda HC överlåter till Polisen att utreda vem eller vilka som bär skuld till det inträffade. FHC kommer ge Polisen fullt stöd i utredningsarbetet.

Återigen och avslutningsvis, Frölunda HC tar kraftigt avstånd från det inträffade och beklagar att två lags hockeyspelare nu fått en mycket olycklig erfarenhet i sina unga hockeyliv.

För Frölunda HC
PETER GYLLANDER
Informationschef

Utdrag från Frölundas hemsida 2001-12-06


Fast jag älskar ju hockey......och fred på jorden.....och snälla föräldrar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0