Phju!


Livet på en skena

Världen gör sig påmind även i semestertider och vi stannar upp, tar tacksamt emot varje ny dag, varje frisk dag, varje "vanlig" dag. Mina liksom de flestas tankar går till Norge och det ofattbara som hänt så nära. Vi har haft en tyst minut på jobbet idag och skänker en extra tanke till våra norska medarbetare.

Livet går vidare, så är det med alla katastrofer. Såklart i olika riktning och i olika tidsperspektiv beroende på hur nära drabbad man är....det måste det göra.

Livet går vidare även utan katastrofer, det måste det också göra. Vi får bara inte glömma bort att leva det...livet! Längta inte till varje helg, till varje semester, till varje dags slut....låt det vara en livs-fest 365 dagar om året, precis som du vill. Om det behövs, våga förändra!

Hockeylivet går också det vidare och vi släppte av världens bästa målvakt på 1 veckas läger i går eftermiddag (vad han nu egentligen ska där att göra som kan allt). Men pengar är världsliga ting och något ska man väl spendera dem på istället för 1 veckas All inclusive in Greece för 2 vuxna (typ mig och husband). Och vad är väl en kryssning i Karibien om inte heeelt underbar...såvida man inte när världens längsta målvakt vid sitt obefintliga bröst. Bauers hockeysektion kastade förmodligen loss ankar efter korsdrag i Målvaktsmammans plånbok...inklusive respektive!


Gör varandra glada!!
Fridens Liljor


RSS 2.0