Längtar.....


......till min strand vid Zeller SeeMen innan dess händer så mycket roligt så jag nästan spricker!

Fridens Liljor!

Skitviktigt

Så laddar vi åter inför årets stora happening på Eriksberg, Göteborgsvarvet. Vi och vår parhusgranne drar ett tungt strå till den anfådda stacken med att undlåta utsikt för behövande. Grannen fick vätskestationen utanför sitt fönster och vi......vi fick 3 stycken bajamajor!? utanför vårt. Men i ärlighetens namn....VEM! av oss bär den viktigaste uppgiften på sin mark?....törstig vs nödig? Jag skulle kunna ta riiiiktigt mycket betalt för det här.....sa den Snåla Målvaktsmamman.
Krona blev klave

Man kan se det på många sätt, frosseri med ett glas rött förgyller en söndagkväll trots neslig förlust eller så blir man j-ligt förbannad över neslig fölust både på isen och i Snålvaktsmammans plånbok. Då har jag inte ens räknat på vinet som nu står och förfar på spiselkransen. Gravöl är vedertaget men gravvin...nja, där går nog till och med min gräns (jo, jag har faktiskt också några...inte många nej, men dock). Det förgyllde verkligen söndagen och jag blev verkligen förbannad, man kan förlora men då gör man det snyggt...Basta!Säger som Jean-Pierre, demontränare i VF...U14..."Gubbar...gubbar...gubbaaar"
-Då vet man att man borde stått upp för sin målvakt!, säger en väl insatt källa i truppen.

Man kan ju undra vad J-P ska till HV och göra...Uffe, fys är inte hans starkare sida, han borde sikta mot Kronorna!

Jag är Fasth!

Söndag kväll är ju oftast ingen oerhörd längtan inför såvida inte ledighet står inför måndagsdörren. Förvisso startar min Sommartid på jobbet i morgon med en halvtimme tidigare hemgång, uppstått har Jesus!...men detta är inte orsaken till mitt och husbands frosseri på Ica Focus. Frosseri i kalla delikatesser inför frossa och kalla delikatesser med Tre Kronor....Finladia - ei saa peitää!Vi kramar skridskoskenor för målvaktslycka!

Grattis till världens snyggaste 19 år!!

//:Jaaa må du leva jaaa må du leeeevaa jaaaa må du leeeva uti huuundrade ååår..://


Vi firar ikväll och resten av livet...

Kärlek!

Sooooommaaaar...

//:sommar och soool, havet och viiinden och doft av kaprifoool://

Och givetvis Brygg-segling på Eriksberg


En underbar helg har passerat och solen strålar på en fortcyklande Målvaktsmamma....det är det här man lever för, det är det här man betalar för, det är det här Tvåan ska sponsra....

...och dom här sommarspirorna sitter på Gittan, världsmästare på Brygg-grillning.

PartyPaddan ankrade kajen för festfina i sommarsol....jag åt korv från Gittans grill och vinkade till kaptenen.Livet är gott, sommaren är god och i morgon firar vi Adde 19!? år.


Fridens Solrosor!

Hela helgen på mig...

//:Hockeylov, hockeylov, hockeloooooooov.....hockelov, hockeyloov, hockeylooov...la, la, la..ta da da daaa....://

...och då blir vi i Maffian så här glada!

Camilla, Marie, Lisbeth och Målvaktsmamman...äh! va f-n...Sjöblom, Bonna, Libban å jag!


Kaffekask för HV– Vi har under hela säsongen arbetat fram en ny färdplan och ett synsätt för hur vi vill arbeta runt a-laget. Vi har gjort ett grundligt arbete och ambitionen har hela tiden varit att vår nya huvudtränare ska ha en samsyn på det vi arbetat fram, säger sportchefen Fredrik Stillman i ett pressmeddelande.

Undrar hur VF tänkt arbeta runt a-laget? Jag har flaggat för att Tvåan har lite för mycket i skolan just nu...annan färdplan och glasögon vore ett alternativ tillsvidare.

-”Uffe” är en väldigt noggrann person som alltid är väl förberedd och påläst. Han brinner för att utveckla spelarna och är öppensinnad att vilja förändra och prova nya saker. Från NHL har han med sig mycket tankar och idéer om coachning, träning och matchsituationer som vi kan lära oss en hel del av.

Han vet t.e.x hur Leksands gamla ishall är uppbyggd och av vilka...det har jag lärt mig. Vad Frölunda lärt sig....tja....????...

Som tränare har jämtlänningen varit verksam som assisterande coach i både Dallas Stars och Tre Kronor, innan han 2008 tog över som huvudansvarig i Frölunda – men lyckades inte få rätsida på Göteborgsklubben.

Nää, och det var ju Uffes fel...det har ju gått strålande för VF efter det tränarbytet.


Kontraktet med HV 71 är skrivet på två år.

....14, 15, 16on.....mmm...får se då om vi hinner få till något samarbete, Uffe, Tvåan och jag.


Utdrag ur Aftonbladet 4/5 2011
 

Seabattle..

eller Sjöslag som vi säger här i Sverige....som vi säger här i Lilla huset på Torget.

Balanserade rester


Rykande ofärska nyheter


Vi hade snickare på festen...dom skruvade bort låset till altandörren....varför då kan man undra??


Morgon är en annan dagVi har firat Målvaktsmamman igen....och som vi firade!

RSS 2.0