Inkik

 
Jag är hemma igen, solen skiner, jag och husband har värsta biljetterna på Bruce Springsteen ikväll, Göteborg kokar. Livet är jävligt gott!!!
 
 

Sommar, sommar, sommaaaaar

 
Det är Juli, Målvaktsmammans första semesterdag.......och här sitter jag och och ser på morgon TV tillsammans med Världens största hockeytrunk! Regnet hänger i luften men jag kan garantera er att det inte någonstans på dessa 80 kvadrat luktar just sommarregn...ingenstans. Men det är härligt att Tvåan skrinnat hem igen...trots illaluktande sällskap.
 
Husband packade väskan och vandrade mot Franska Alper, jag!? packade Tvåans väska som vandrade häråt....
"Jag fattar inte varför vi måste sova över...4a mil går vi ju på bara några timmar!!"
"Det är ju en laginsats...ni ska umgås...lära känna varandra!"
"Vi träffas ju 5 dar i veckan...sen  blir det 7 dar...vi känner varandra!"
"Ring din tränare!"
 
Så klart han gick. Han blev inte alls skogsbiten.....bara myggbiten, utan tillräckligt med mat (no shit!?) och utan en minuts sömn....moaaahahahahahahahaha!
 
Man kan väl, om man är snäll, påstå att just den här typen av aktivitet inte står allra högst upp på Tvåans lista över sakermanmåsegörainnanmandör. Tro mig - han hade lagt sig ner och stendött om Maestro Rydén föreslagit en repris av skogsaktivitet...jättestendött!
 
Dusch, vila och mycket mat innan vi skeppade över det bitna barnet till Öckerö och 1 veckas hockeyläger. Han har haft det riktigt bra, blivit ännu bättre och solen sken....
 
.....även på Målvaktsmamman, husband och 2 glas vin...
 
...så i morgon och 2 veckor framöver hittar ni oss någonstans här. Säg hej om ni ser oss, för det bli 2 veckors bloggsemester från....nu.
 
Fridens!
 
 
 
RSS 2.0