Myrornas krig

Tordagmorgon och som vanligt i Lilla huset irrar delar av trumpna familjen omkring som i dvala. Målvaktsmamman sladdar omkring i nylonstrumporna och målar fransen med morgonkaffet. Meen, denna torsdagmorgon blev inte som någon vanlig morgon, vi hade fått frukostgäster. Jag har inget större problem med det, såvida dom inte är små, svarta och uppträder i tusental. Viss fobi nedärvd från närstående innefattar just småkryp, särskilt mängdbenägda.
Det roliga i denna myrsång är att alla övriga familjemedlemmar hade gjort sin frukost per styck och satt i godan ro, mumsandes i tystnad. Jag var inte tyst. Köket kryllade av myror, överallt.....INGEN hade sett nåt. Nämen, ni förstår ju. Förra våren hade dom (myrorna alltså) fått för sig att äntra in genom altandörren på andra sidan av huset. Trötta på surtanten i den änden, har dom alltså förflyttat sig till köket...hehehehehe...hon bor här med!
Myrr i flytande form har milimetervis förlagts runt hela Manövergången. Hur många dosor myrgifts får plats i kuvert för utdelning i brevlåda?....så många som jag fick skickat till mig. Got Ya!

Myrornas krig råder på Eriksberg och det känns som jag är på väg att ta hem segern, härligt!






//Målvaktsmamman


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0