Löparfest och Ängladans

Äntligen lite ordning igen i Lilla Huset med en dator till Mor som Ror och Far sitter Rar vid pokerbordet. Helgen har varit helt underbar med som vanligt god mat, goda vänner och goda skratt.....men för ovanlighetens skull, varmt väder! Änglarna dansar med Målvaktsmamman. Själen vaknar och själaglada är alla som vinterdvalat längs kajen. På Eriksberg lever vi 2 månader om året...men då gör vi det riiiktigt bra.

Tillbaka i gamla kajkvarter hos "gammal" granne och god vän som bjöd på västkustguld...vilken härlig fredagkväll och underbar start på veckan. Så här laddar man inför Göteborgsvarvet!  


En strålande lördagmorgon och nöjt frukostätande på balkongen, spanandes på stora förberedelser inför springfesten. Utanför grannens balkong förbereddes det fint för vätskekontroll för alla 55000 löpare som skulle passera, utanför min balkong förbereddes......

Märk väl, Lilla Huset på torget är ett PARHUS, vilket ger 50/50 chans till dylika val. Jag fick BajaMaja X 3 och snygg container á la Renova. Men vi kan väl krasst konstatera...vilket är egentligen viktigast? Mmm...just det, man går ju hellre törstig;)

Stabil frukost och kortare hår gav bästa bordet på bästa utsikten....eller var det för att Bräckeflickorna var på plats 40 minuter innan öppning.......


....eller för att leopardtightsen var på. Hur som, det var det värt och vitaminer är bra...särskilt B, som i ÖL...?!


Löparfest blev det...dom löpte och vi hade fest:)


VI hejade på Rolf som är en jäkel på det här med att springa långt och vi hejade på Cilla som sprang lika långt och lite längre än i Köpenhamn...ni är fantastiska som kan sånt här. Lill har lovat springa nästa år och vi lovar att heja. I så fall får hon lika fin medalj som Roffe.


Helgen avslutades med en lika solig men något blåsig söndag. Vädret var desto värre för de Tre Musketörerna i Zell am See. Tur var väl det för grillen åkte fram samtidigt med husbands hemkomst, premiär 2010.


Mycket gott blev det ...och mycket mätta var vi. En försmak av sköna sommartider.



Veckan har startat i flygande fläng och Tvåan har inhandlat löparskor idag. Specialsko för speciell fot är inte gratis......blir det inte StanleyCup- bucklan så hoppas jag på guldmedalj i Göteborgsvarvet, vaaaad vi ska heja.


Fridens.....och ett stort grattis till Tjeckiens VM-guld, roligt.....och till vårt brons såklart. Hej Bengan!

//Målvaktsmamman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0