"Honken" petas mot Djurgården

Utbytt efter fem insläppta mot Linköping i går.
Nu bänkas stjärnmålvakten Johan ”Honken” Holmqvist i torsdagens bortamatch mot Djurgården.
– Jocke Lundström spelar i morgon, säger Frölundas assisterande tränare Stephan ”Lillis” Lundh.
I sin elfte match i rad från start blev Johan Holmqvist, 32, utbytt efter två perioder mot Linköping, vid ställningen 1–5.
– Honken kanske skulle ha tagit en eller två puckar, sa tränaren Kent Johansson som kastade in Joakim Lundström, 26.

Johan Holmqvist.

Får stå kvar
Han släppte in ett mål på tolv skott.
När Frölunda gästar Djurgården i morgon får Lundström stå kvar.

– Honken har varit jäkligt bra och spelat väldigt mycket. Men vi har känt att någon gång måste man byta när det är så tajt spelschema. Nu blev det naturligt eftersom laget inte spelade bra, säger assisterande tränaren Stephan Lundh

Aftonbladet 24/11 2010

Jaa, Honken kanske skulle tagit en eller två puckar..synd att resten av laget inte gjorde mer än 1! mål. Vi hoppas att vår andremålis gör fler, jag håller tummarna.
Jag é inte bitter!...jag är bara Målvaktsmamma..som tur är för eventuellt tillhörande lag. Är man inte på tårna är det bra att båsöppnande dito kan rycka in. Det är tufft att vara målvakt. Minsta felskär eller felbeslut syns och granskas minutiöst av medspelare, motspelare, tränare och föräldrar.
En utespelare behöver inte vara på tårna hela tiden, kan försvinna lite i mängden om man inte är på topp.....gör en målvakt det undrar alla vad i hela himmelens namn han gör uppe på motståndarens planhalva!!?

Sååå, lider då Målvaktsmamman kval inför Tvåans burvaktande? Inte det minsta. Möjligtvis inför matchanalys av mindre bra burvaktande "hjärtat...du kan inte BARA skylla på dina medspelare"...sedan glömt och nästa match. Tvåan är en målvakt i själ, hjärta och hjärna, med en självinsikt som få....jag behöver bara luta mig tillbaka och fundera över nästa blogginlägg.