Slutskrålat och slutskålat

Skickar en hälsning till fina Cilla som var värdinna för Bräckeflickornas sammankomst i lördags. God och rolig mat och extra plus för feltillverkad efterrätt...vad bra fel kan bli! Mellan 18 och 03 hinner ett och annat avhandlas både psykiskt och fysisk...rent praktiskt tvingade vi stackars värdinnan till medlemsskap på Facebook.
"Klart du ska ha FB, tänk vad roligt att kunna hålla låda med oss och andra gamla tanter"......sen dess har vi inte hört av henne.

Just facebook var ett hett diskussionsämne kring runda bordet. Nyttans vara eller icke vara, när och varför...och verkligendefenitivtintealls i Cs liv....hehehe...right!.../:Reeed reeed waaiiin aaiaaan..makes me forgeeet that Iiii../:
...vilket osökt leder mig in på artikel i dagens GT:

Nytt fyllefilter på facebook.
Här läser jag: Tycker du att det är en bra idé att skriva till chefen eller exet på facebook efter några glas vin? Nu finns fyllefiltret som får dig att låta bli. IQ-projektet som leds av Systembolaget och verkar för ett smart förhållningssätt till alkohol  tänker lansera ett fylletest i form av olika motorik- och reaktionstester. Det kan handla om att klicka på en blinkande lampa eller....jag citerar forfarande....att döda en mygga med musen..!!? Hade det inte räckt med en flugsmällare?

Brasan brinner fint till fördrink...för dom som ska döda mygg.


Fin dukning för flickorna...


...som njutande slogs till bords.


Den flygande holländaren älskar mat som grillas till bords och vi håller med.


Kul avslutning i La dolce Vita....sen ville Målvaktsmamman hem, tog tjejerna i plocken och gick.



Fridens Liljor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0