Förstärkning i Scandinavium

...genom skottare från U14. Hade med all säkerhet även varit en förstärkning på isen. Det blev i alla fall en seger efter straffläggning, det behövde vi. Sen hoppas vi att Niclas Lasu fått veta vem som ska vara först, han eller pucken.

Joar, Tim, Mattias och Victor ser till att A-laget inte kör fast...mer än dom redan gjort.


Det är lördag och ett underbart höstväder, solen skiner och Eriksberg sprakar av färg. Husband har åkt till Skatås för löparrunda, Rick har hoppat på bussen till Torslanda för övernattning, Adde stökar en våning upp, jag och jyckarna myser tillsammans med Freddan Reinfeldt (han är i TV4 alltså) och en kopp kaffe. Ljuvliga Lördag!
Fredagkväll var yoga och match mot Borås till 22.00. Tvåan var fantastiskt! duktig på att öppna båsdörren;) ....olika faller ödets lotter och igår var det hans tur att vara 2:a målvakt. Olle gjorde en jättebra match trots förlust, Borås var bra...och stora. Förluster härdar....väl!?

....och alla målisar öppnar båsdörrar ...bara på olika nivåer.

Stefan Liv har tveklöst varit en av elitseriens bästa målvakter efter juluppehållet. Det skvallrar både statistiken och två uttagningar i hockeysverige.ses Veckans lag om. Ändå nobbades HV 71-keepern till förmån för Färjestads Jonas Gustavsson och Frölundas Johan Holmqvist när Bengt-Åke Gustafsson tog ut den ursprungliga truppen till LG Hockey Games förra veckan.

När Gustavsson tvingades lämna återbud på grund av en knäskada fick Liv ändå en välförtjänt chans.

– Jag visste att jag var reserv eftersom jag hade fått hem en kallelse. Sedan blev Jonas tyvärr skadad. Han har gjort en bra säsong och förtjänar att vara med. Själv tycker jag att det är roligast att komma med i första läget. Det är aldrig kul när någon annan blir skadad, säger Stefan Liv till hockeysverige.se alldeles innan Sveriges eftermiddagsträning på tisdagen.

Googlat på Stefan Liv 9/10 2010

Nähäpp, en höstpromenad med Henke och Joel...vi ska snacka lite taktik, god lunch med husband och Adde och en trevlig middag på cykelavstånd ikväll. Livet är gott...som vanligt!

Fridens Liljor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0