Ganska friskt och frostigt

Första frosten hos Lilla huset på Torget för denna höst, solen skiner från en väldigt blå himmel och Frölunda har intagit jumboplatsen i Elitserien. Någon smolk i glädjebägaren ska såklart infinna sig. Salt i såren strös från Luleå-håll och Kusiner Vitaminer....hoppas ni är lite bakis idag!

Sista kampen för frostbitna pelargoner?


Fredag hostades igenom med bl a hockeyfotografering och taktikupplägg för A-lag....oss hockeymammor emellan. The headmaster of 50/50 lotteriet har redan beställt lotter för försäljning till finalmatcherna!? i Scandinavium....så om killarna inte får klubbjackor till nästa säsong, skyll på Fia...pengarna gick till osålda lotter. Om inte annat borde A-laget känna en viss press. Slutsats...det kan ju bara bli bättre...väl?..

Ett annat A-lag, U14, färdigfriserade för gruppfoto...


...och enskilda...en röd-grön röra.


Lördag bjöd på match mellan Frölunda och Mölndal, som Tvåan såklart vann med 6-2....så det blev lördagsgodis för honom denna helgen också. Lördagsgodis blev det för Målvaktsmamman med när gamla goda grannar kikade förbi på något glas rött eller två, med avslutning på Villan och ännu fler och äldre;) grannar. Länge sedan..jättetrevligt.

Söndagshäng och äntligen lagom frisk för jobb. Tisdagen blir lång dag med möte i Malmö, hoppas SJ har kul på hjul och ingen sprickbildning. Vi kör måndag först.

Fridens Liljor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0