Nyfrälst hockeystart i kräfttider

Det är lite kyligt på mornarna när jag styr Fru Fräken längs kajen. Vi har alltså nått den punkt där vi inte fuskåker med Älvsnabben på  morgonen....kan det var den där 2:a andningen som äntligen, efter 39 år, infunnit sig!? Länge Leve Målvaktsmamman! Skolorna har tagit sin början med buller och bång tillsammans med ett hockeyschema i klass med Toronto Mapel Leafs.

Numer U14 lyssnar intresserat på "hjälptränare" Uffe. Tycker han verkar vara hockeysmart faktiskt;)


Tvåan som hatar att stå i centrum (enda som går att stå i är mål) hamnade på bild med frågor i Lördagens GP...

http://graffiti.gp.se/graffitiartiklar/1.438564


Ettan har rivstartat skolan i stor glädje över att slippa matte och no i årskurs 3. I dag skrämde han livet ur Mor som Ror och Far som är Rar då han, efter hemkomst från läroverk, gick ut och promenerade!?

Målvaktsmamman: "Vart ska du?"
Ettan: "Ut och promenera"
M "Varför då!?...Har det hänt nåt?"
E "Nää?!"

Han går iväg...utan kamera (som brukar vara enda anledningen till utomhusvistelse) och med musik i lurarna!??

Husband: "Vart tog Adde vägen?"
Målvaktsmamman: "Han är ute och promenerar"
H "Hade han kameran med sig?"
M "Nääe"
H "Varför då!?...har det hänt nåt?"

Han ringer upp Ettan:

Husband: "Var är du?"
Ettan: "Ute och promenerar!"
H "Varför då?"
E "Jag brukar göra det ibland"
H "Vad bra!?...man behöver frisk luft"

Ettan gick tjurigt in på sitt rum när han fyllde 13 ....


och klev ut vid 18....ganska vuxen, lång och himlans trevlig. Vi umgås plötsligt om kvällarna, ser på TV, datormyser och pratar!!? Teenageparents där ute...Hav tålamod, det blir bra!


Tvåan 13 år, översocial och ALLTID i samma rum, har åkt på läger med skolan och ny t-shirt....

ända till Floda! och Bockaberg, 25 minuter med bil. Tält var det inte frågan om och hårda väl använda sängar fanns inte på kartan, egen flera meter tjock luftmadrass dög åt Prinsen på Ärten. Tillsammans med madrass, dunkudde, sovkokong, en flaska Pepsi, ett antal hekto smågodis, Ipod och mobiltelefon började vildmarksäventyret för klass 7A och 7B....han har det inte i generna om man säger så. Tur att fåtöljen inte rymdes i bilen.

Hösten knackar på dörren till Lilla Huset och helgen rymde lite stök på ägorna. Ordnade liten hörna för fika, resten för vinterförvaring.
  

Vackert helgväder och Vernissage på Stapelbädden hemmavid. Rekomenderas varmt för kringströvande..


Denna härliga tid på året är heligt vigd åt kräftkalas och kalasade på kräftor gjorde vi Bräckeflickor i det här huset på torget. "Dessa kräftor kräfva sitt eget inlägg"
Fint, gott och förbannat trevligt........som vanligt!


....för övrigt är jag frälst, upplyft och fullkomligt ledbruten. Ashtanga Yoga Shala i Göteborg är själahöjande och sinnesfrid, men ger en fruktansvärd träningsvärk. Ni ska få veta allt! //:Ont det gör ont men det gåår, det gör ont en stund på natten men åxå på daan..du vet att det gör ont...://


Datatekniken bråkar hemskt i Lilla huset längs kajen....men Bror som Ror med Far har lovat hjälp med dylikt. Vi håller våra tummar och Oday-andas för tålamod.
Nähäpp...nu får jag hoppa i långkalsongerna för säsongens första träningsmatch mellan Frölunda och Bäcken U14. Tvåan är som en vägg just nu, hoppas huvudet är med.

Fridens och med förhoppning om återseende i morgon!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0