Vi gillar olika!






ISGR är en svensk, internationell grundskola som arbetar enligt svensk läroplan med Engelska språket och Internationalism som vår profil.
Vi arbetar nära den engelska sektionen på skolan vilket ger oss unika möjligheter att erbjuda våra elever både en internationell och engelskspråkig skolmiljö.
Vår strävan är att skapa en lugn, säker och internationell skolmiljö med respekt och tolerans
för varandra.

ISGR/IHGR undervisar från förskola till och med gymnasiet. Vi erbjuder en trygg och dynamisk miljö där eleverna förbereds för en framgångsrik framtid!

Trots att vi erbjuder dessa olika program ser vi oss som en skola.. Eleverna deltager tillsammans i många aktiviteter, så som elevrådet eller Nordic Networks idrottsturnering. Eleverna på ISGR/IHGR kommer från fler än 60 olika nationaliteter.

Utdrag ur presentation från skolans hemsida


I den här skolan går mina barn, Ettan på gymnasieprogrammet Samhäll-Samhäll och Tvåan i årskurs 7. Världens bästa skola med respekt, kamratskap, språk och mångfald.

Diskussion vid frukosten, morgonen efter valet som gav en fadd eftersmak genom Sverigedemokraternas intåg i riksdagen. 
Tvåan: "Tänk om SD hade vunnit valet, då hade jag nästan blivit ensam kvar i min klass!"
Tvåan igen: "Om dom hade vunnit så hade dom kanske lagt ner hela våran skola!!"

Att det är så många i Sverige som står för det SD propagerar för är beklämmande. Berättar  ni för era barn att Adolf var god? Nä, jag hoppas ni inte åker utomlands och spenderar svenska kronan, att ni inte umgås med de invandrare som ni känner oavsett generation, att ni inte råkar ut för krig och förföljelse, utan firar alla högtider med Jimmy Åkesson.

 Sverigedemokraternas invandringspolitiska program:

  • Det ”totalhavererade mångkulturalistiska samhällsexperimentet”  ska avskaffas. 
  • Inga folkgrupper ska tillåtas splittra en etniskt enhetlig nation. Integration som innebär att etniska grupper ger upp delar av sitt väsen och sammanblandas till en ny enhet ska bekämpas.
  • Inget befrämjande av främmande kulturer.
  • Inget firande av annat än de egna traditionella högtiderna.
  • Ingen främmande arkitektur ska tillåtas.






 

Känner du igen handen? Aftonbladet har lånat den från 1980-talet. Då stod det "Rör inte min kompis" i den. Det var en uppmaning till den tysta majoriteten att ta ställning mot rasism. Vi behöver handen igen. För mångfalden.
Nu har vi ett parti i Sveriges riksdag som säger att alla måste vara lika för att gå upp i den svenska nationen. Vi gillar inte främlingsfientlighet. Vi gillar olika.

415 507 stödjer kampanjen – gör det du med!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0