Finn 2 fel!



Rätt svar: 12000 i publiken står upp under Nationalsången - 2 sitter - 1 av 2 är målvakt, behöver jag säga nåt mer?!

Helgen har gått i hockeyn och kylans tecken. Det är på tok för sent att börja njuta av Göteborgsvinter á 10 minus vilket inte heller ökar på längtan efter Tvåans ishallar. Meeen, what to do?....he will pay!
Väldigt tidigt uppvaknande, lördag morgon 05.30 (och morgonstund har inte alls guld i mund eller va faen någon hittat på) för match i Kållered....jag och jyckarna gick inte upp. Som tur var för laget var Världens bästa målvakt "second keeper" denna arla morgon och han hade defenitivt nog med att öppna båsdörren.
Från båsdörr till hissdörr som när den glider upp på våning 5, vid flera meter målvats avgångstid 06.30, blottar flera meter bror till målvakt som utropar "godnatt". Jäkla tur att jag inte betalar för 4 rum och kök när vi ändå går i skift. För insparade hyrespengar gick Målvaktsmamman på A-lags match och drack öl.  



Efter väl utförd båsdörrsöppning var det mycket mat, vila och uppladdning för is-entré inför de 12000 i publiken som stod upp under Nationalsången (strafftjänstgöring enligt Rick). Några gånger per säsong måste killarna i ungdomslagen hjälpa till under A-lags matcherna med diverse "straff"göromål. 

För U15/16 gäller klubbkläder på, puckinsamling efter uppvärmning


I period 1,2 och 3 skottas målgårdar och avbytarbås fria från is-snö...Tvåan till vänster i bild alltså, till höger Frederik Andersen....än så länge..


Klart för match och nummer 30 på plats i nyskottat mål...


Klart för match och nummer 25 snart på plats i oskottat mål....


...men vi vann ändå med 4-1 över Lerum.



Fridens Liljor hockeylovers och tonårsföräldrar....tja, alla föräldrar och annat löst folk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0