Toronto................

 
Frölunda i krismöte efter ny förlust
 
Utdrag ur Aftonbladet  2012-11-20
Frölundas Matt Duchene var kritisk till spelet efter matchen.
Frölundas Matt Duchene var kritisk till spelet efter matchen.
 

Han är stenhård i sin betygsättning av det Frölunda presterar nu.

 

– Vi får inte spela så här dåligt, det var helt uruselt. Vi blir utbuade av vår egen publik, det är pinsamt. De betalar en massa pengar för att se oss, det är inte rättvist mot dem att spela så här.

 

– Hade vi spelat så här i NHL så hade fem man skickats ner till farmarligan direkt. Men här blir spelarna för bekväma. Det finns 33 miljoner kanadensare som hade offrat en arm för att få spela på den här nivån.

 

 – Vi har lätt att tända till mot topplagen, som mot HV 71 senast. I måndags gjorde vi en jättebra träning, men på värmningen i morse så togs det inte seriöst. Killarna var inte redo, det saknades intensitet. Men det här är ditt jobb, du måste jobba stenhårt på varje träning. Du måste tömma tanken varje dag. Det är ingen social timme, det går inte att bara ta på sig skridskorna och åka omkring. Alla kan göra en dålig match, men problemet är när du inte är förberedd, när du inte ger allt.

 

 

 


....here we come!


Jag har packat ner 1 jätteduktig målvakt, ett gäng stora hockeyhjärtan, starka släktband och 2 jyckar. Tränare och utespelare verkar det finnas gott om enligt frustrerad säker källa...ca 33 miljoner!....står vi oss ett tag..

 

 

Fridens!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0