(W)He made It!

 
Gymnasium GTI
 
GTI grundades 1927 och är en Göteborgs äldsta skolor. Skolan startades som en utbildning inom motorteknik. Under årens lopp har GTI bedrivit utbildningar inom motor, elektroteknik, kemiteknik, byggnadsteknik och data/IT.
GTI har nu fem program; datatekniska programmet, samhällsprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, teknikprogrammet och ekonomiprogrammet. Och 415 härliga gymnasieelever!
 
 
DATATEKNIK FÖR ALLA
 
Datatekniska programmet är programmet för dig som är dataintresserad. Vi ger dig goda kunskaper i t.ex. nätverksteknik, programmering och webbutveckling.


Vissa datakurser är obligatoriska, medan andra är valbara.

Alla elever på datatekniska programmet läser kurserna:

 

• Dator- och kommunikationsteknik

• Datorteknik

• Nätverksteknik

...........................................................................................................................................

 

De senaste åren har vi satsat speciellt på spelutveckling. Vill du bl.a. lära dig hur dataspel konstrueras, kan du välja till två kurser:

 

• Digitalt skapande 1

• Digitalt skapande 2

 

............................................................................................................................................


För att göra dina val av kurser lättare har vi samlat vissa kurser i tre spår. Varje spår är förslag som leder till olika yrken. De tre spåren är endast förslag på studievägar, du kan lika gärna själv plocka ihop din egen kombination av valbara kurser.

 

1. SPEL- OCH WEBBUTVEKLINGSSPÅRET

Är du intresserad av att utveckla dataspel, är GTIs kurser i digitalt skapande givna. Här har du chansen att läsa roliga och spännande kurser inom ett område där det sannolikt kommer att finnas möjlighet till bra arbete i framtiden.

 

 

 

....och så finns det 2 spår till men det skiter vi tydligen i. Nääe, men ni förstår ju!....varje 15 årig datalovers våta dröm och Tvåans 1:a val till gymnasiet.....sååå...

 

 

Hej, Maria!

 

Då hälsar jag Rickard välkommen till GTI!

 

Ha en bra dag!

 

Med vänlig hälsning

Katja Dusán

Skolassistent

GTI

Box 3040, 400 10 Göteborg

Besöksadress: Karl Gustavsgatan 5

Tel: 031-17 49 40

 


.....jag ska krama om honom, halsa en flaska Moet och dansa ut i en Ballotté -ett livligt hoppsteg med gungande prägel, där det främre och bakre benet växelvis kastas ut framåt eller bakåt.?!!...för att jag är så jävla lycklig att vi han klarade det, skolan och gymnasievalet alltså....Ballottén tänkte jag prova på för första gången -efter champagnen.

 

Fridens!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0