Inget ont....

 
som inte har något gott med sig! jubilerade Lerums Målvaktsmamma....
 
Utdrag ur Aftonbladet:
Smitta stör Frölunda inför starten av SHL
 

Inför starten av SHL störs Frölunda av en farlig smitta.
Bakterien MRSA, mer känd som sjukhussjukan, finns inom klubben.

Det är inom Frölunda Indians J18-lag som smittan förekommit. Sedan i somras har cirka sex spelare drabbats. De flesta drabbade spelare har klarat sig lindrigt medan en spelare drabbats värre.

Enligt GT:s uppgifter har det första fallet drabbat Frölunda i februari. Något som Frölunda säger sig inte känna till.


Kan hamna i blodet och på hjärtklaffar

Meticillinresistenta gula stafylokocker (MRSA) är bakterier som bärs på huden och smittar via kontakt. 

I värsta fall kan det gå så långt som att bakterierna hamnar i blodet och på hjärtklaffar. Något som är mycket allvarligt och förknippat med hög dödlighet.

 

 

tills jag läste "Enligt GT:s uppgifter har det första fallet drabbat Frölunda i februari. Något som Frölunda säger sig inte känna till." och något som Frölundas dåvarande Målvaktsmamma inte heller kände till?! Jag menar, jag har faktiskt inte tid med lurpassande baciller med en Mil att springa och Balettpremiär i september...schaise!

 

 

Utdrag ur Aftonbladet igen:

Frölundas Mikael Ström: "Vi försöker gå tillbaka och se var smittan kommer från – om det är inifrån Campus eller utifrån. En annan faktor kan vara tvättningen av lagets kläder. Frölunda sköter tvätten av spelarnas utrustning. – Förut kan det ha varit så att man väntade någon timme med att tvätta kläderna efter avslutad träning. Nu gör vi det direkt."

 

 

Just här dog jag en smula av hemlängtan "Frölunda sköter tvätten av spelarnas utrustning.  – Förut kan det ha varit så att man väntade någon timme med att tvätta kläderna efter avslutad träning. Nu gör vi det direkt."

 

.......................................och gick ner och bokade en tvättid!

 

 


Kommentarer
Postat av: Ann-Mari

Herreguuuud! Tur att undertecknad fotbolls-/handbolls-/innebandy-mamma har egen tvättmaskin och står standby i hallen när smutstvätten kommer in genom dörren!

2013-09-05 @ 13:35:26
URL: http://vardagsord.blogspot.se/
Postat av: Målvaktsmamman

Jamen fattar du!! Dom har väl snart extrastämma här i huset -tror att jag bedriver någon form av tvättaktiebolag i smyg!

2013-09-05 @ 13:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0