Festfixarna

 
 
DUBBEL HOCKEYFEST I SCANDINAVIUM
Publicerad: 2014-01-03 12:00

Färjestads BK kommer på besök imorgon och vid lunch är det idag sålt 10 000 biljetter så det blir en härlig stämning i Scandinavium. Bra stämning kommer det även bli i Brasseriet. Där visas juniorkronornas JVM-semifinal mot Ryssland.

Nedsläpp är kl 18.30 på lördag den 4 januari när Färjestads BK kommer på besök. Vid lunch är det idag sålt 10 000 biljetter. Alltså kommer stämningen på läktaren såväl som underhållningen på isen vara på topp imorgon.

Frölundas match är dock inte den ända matchen som du kan se i Scandinavium imorgon. Kl 15 spelar juniorkronorna JVM-semifinal mot Ryssland och den matchen visas på Brasseriet.

Insläpp sker mot uppvisning av matchbiljett från kl 14.30 och i baren serveras det bland annat öl från 35 kr. Så passa på att se Frölundas Wennberg, Collberg, Johnson och Karlsson-bröderna spela JVM innan vår egen match – en perfekt uppladdning!

Brasseriet hittar du bakom sektion A nedanför trappan. Passa på att komma i god tid då det kan bli fullt även där. Som följd av Pregame eventet i Brasseriet kommer biljettkassan öppna kl 14.
 
 
....såatte....hojta till om jag sprattlar förbi -you partyanimals!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0