Summer n´da house

 
 
NYTÄNK & SPECIELPRIS!

Den 7:e Juli startar sommarens andra dj-kurs i Göteborg.
 
Denna kurs kommer dock inte att se ut helt som vanligt. Dj-yrket förändas och inriktar sig mer och mer på musikproduktion.
Under Juli kursen kommer vi därför testa en ny grej och bland annat ta in ett produktionsteam. Vi kommer göra studiebesök i Medinas samt Those Random boys studios där dessa artister kommer berätta om vad produktion egentligen innebär.
Utöver en uppspelning på Trädgårn kommer eleverna också spela under Gothia Cup på Scandinavium där totalt 16 000 (!) människor ska vistas.
Men inte nog med det... Eftersom detta är en test av vår nya idé kommer kursen ha ett specialpris. Intresserad? Skicka pm med ordet "juli" för mer information /Rektorn
 
.....så det gjorde han burvaktaren, anmälde sig, för "det är ju i alla fall billigare än kursen på IBIZA och det är ju ett helt år tills jag får åka dit" Uhhh?!.....marginellt billigare. Men efter dessa 2 veckor hoppas jag verkligen att han kan extraknäcka som partyhöjare och bidra till sitt livs leverne, för nu är pengarna för hockeyskadan väry mucho förbrukade.
Dock, om jag ser det från den ljusa sidan kan jag ju börja hota med "inga överbra betyg -inget Spanien!", och det är ju extremt mycket värt för en Målvaktsmamma som tappat kontrollen fullständigt plötsligt upptäckt att barnet klarar sig utmärkt på egen hand.
 
You know -money talks och nu är hans slut.........synd...........moooahahahahaha! 
 
Å andra sidan....med en mamma som dansar klassisk balett och åker på hockeyläger-utan-hockeybarn 5 gånger per år får man väl vara glad att han inte röker.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0