Matchmaking

 
Man kan tycka vad man vill om att Världens bästa Målvakt dubblar Juniorerna med A-laget allt som oftast....hårt slit, snälla päron och en ocean av dötid för chauffören ger utdelning helt enkelt. Och man kan ju tycka att just dubbelpassen suger emellanåt OM man inte ser det positivt och förenar nytta med nöje. Nyttan?!......euhmm....härbordejagsägaIKEAförattvarapolitisktkorrekt men med en plötslig släng av Touretts -NÖJE!
 
Jag menar....att sitta bakom galler och försöka få till en bloggbild utan att förnedra avkomman är lätt värt NÖJET av ett nytt dasslock!

Nyttan roar ju emellanåt också -of course....

och ni ser vilken publik på gårdagens A-lagsmatch mot Mölndal. Tyvärr förlust i förlängning -men Tvåan släppte inte en enda puck in i båset -skötte dörröppnandet som den talang han är. I morgon kväll står han bortamatch mot Kungsbacka....

medan jag supportar från taktikmöte med Hockeymammorna. Så råkar ni spendera er fredagkväll i Kungsbacka ishall så hälsa från en mamma som lagt skridskorna på hyllan, hoppat i klackeskorna och firar vinst i förtid.


Friden Liljor!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0