Ojämnt möte

 
...visste vi att det skulle bli mot Kungälv i J20 div.1. Vem av målvakterna som drog nitlotten att stå kan ni ju bara gissa med tanke på att jag tagit matchbilderna. Vi var i alla fall taggade inför....och det är ju bra.

Kungälv är ett av typ två lag i den här serien som har som mål och tillika resurser att ta sig upp i Elit, för oss övriga blir det några prestigeladdade träningsmatcher eftersom det är en stängd serie nedåt. Man kan alltså inte åka ur. 

Vi höll förvånansvärt jämna steg hela första perioden och gick till pausvila med med endast 2-1 underläge, 6-8 i skott...

och en Målvaktsmamma på väg att signera ett NHL kontrakt...han var kung i målet!

Men inte ens Världens bästa Målvakt kunde stå emot ett förmodligen utskällt Kungälv i Period 2 -skott 27!! -8 på, märk väl, tjugo minuter (man kanske har 27 skott mot sig under en HEL match) och inför Period 3 bytte han av med sin målvkatskompis....eehuu...nummer 35 (nytt lag nya namn  och en mamma utan koll) och delad förnedring. Dock, vi höll tummarna för att inte förlora med tvåsiffrigt, vi klarade 9-1, biter ihop och går vidare. 
 
Man kan väl, utan att vara expert, konstatera att vi har en del att jobba på och särskilt i egen zon. Men.....vad vore livet utan utmaningar och en Målvaktsmamma i klackeskor -urtrist!
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0